Saját rekordot döntött a Haas 2012-ben

A tavalyi év adatainak feldolgozása után a Haas Automation bejelentette, hogy 2012 az eddigi legjobb évnek számít a vállalat 30 éves történelme során. Bevételük meghaladta a 967 millió dollárt, ami 11.5%-os emelkedést jelentett 2011-hez képest, legyártott CNC szerszámgépeik száma pedig több mint 13.000 darab volt, ami nagyjából 5%-os növekedés az előző évhez képest. Ezek a 2012-es adatok alátámasztják a Haas stabil pozícióját a CNC szerszámgépek piacán.

A Haas CNC szerszámgépek értékesítési adatai végig magasak voltak 2012 során, decemberben például rekord közeli,  1.512 eladott szerszámgéppel. A teljes év során világszinten értékesített 13.324 gép több mint fele a nemzetközi piacon kelt el. “Hihetetlen év volt.” – jelentette ki Bob Murray, a Haas ügyvezető igazgatója. “Az eddigi legjobb évünk, amiért nagyon sokat köszönhetünk a nemzetközi ügyfeleinknek. A jövőben is folytatni fogjuk az egyre növekvő nemzetközi piacba való befektetéseket, hogy minden Haas ügyfél egyenlően részesülhessen a cég csúcsminőségű termékeiből és szolgáltatásaiból.”

Haas újdonságok 2012-ből

Haas újdonságok 2012-ből

Minden Haas szerszámgépet a vállalat 93.000 négyzetméteres, dél-karolinai üzemében gyártanak, majd onnan szállítják őket a világszerte megtalálható Haas Factory Outletek (HFO) egyikébe. Jelenleg a világ 50 országában több mint 170 HFO üzemel, és számuk folyamatosan gyarapszik.

“Az egyre növekvő HFO hálózatunknak köszönhetően ügyfeleink helyben juthatnak hozzá a Haas termékeihez, különféle cserealkatrészekhez és szakképzett munkatársaink segítségéhez.” – folytatta Murray. “Ez az elhivatottság, hogy folyamatosan kiszolgáljuk ügyfeleink minden igényét az egyik olyan hajtóerő, ami hozzájárul a Haas Automation sikeréhez.”

forrás: haascnc.com

További információ

A Haas Automation Inc. honlapja.