Rendhagyó nyílt nap a T-NC Technika Kft-nél

Rendhagyó nyílt nap a T-NC Technika Kft telephelyénA T-NC Technika Kft. nyílt napot szervezett veszprémi telephelyén március 20-21-én annak apropójából, hogy gyáruk immár egy COORD3 koordináta-mérőgéppel is rendelkezik. A cég így már pontos mérésekkel is alá tudja támasztani, hogy termékeik a magas elvárásoknak és igényeknek is megfelelnek.

Takács András, a T-NC Technika Kft. ügyvezetője, és egyben a rendezvény házigazdája vezetésével betekintést nyerhetett minden látogató és partner cég a T-NC Kft. professzionális termelési folyamataiba. A rendezvény kiemelkedő volt abból a szempontból, hogy a gyártás a rendezvény ideje alatt is folyt, a dolgozók folyamatosan végezték napi munkájukat. A nyílt napra látogatók beleláthattak a gyártási folyamatok részleteibe, közelről ismerhették meg a technológiákat, és ezáltal sokkal mélyebb, részletesebb szakmai konzultációt folytathattak a helyi szakemberekkel illetve egymással is.

A T-NC Technika Kft. gyártmányaiCsapatunk a helyszínen interjút készített Máté Lászlóval, a Lamatec Kft. ügyvezetőjével, aki interjújában bemutatta az új mérőgépet. Bali Endre, a Renishaw plc magyarországi képviseletének értékesítési vezetője a PH20-as 5-tengelyes mérőfejet mutatta be CAD-program támogatással. A fent említett interjúkat hamarosan bemutatjuk oldalunkon.

A helyszínen a teljesség igénye nélkül pályázatíró cégek, lízingcégek, szerszámgép értékesítők és CAD-CAM szakértők is megjelentek, így a potenciális megrendelők és az érdeklődők egy-egy termékkel vagy géppel kapcsolatban konkrét válaszokat is kaphattak kérdéseikre. A rendezvény az első tavaszi napsütésben került megrendezésre, ami tovább emelte a rendezvény amúgy is barátságos, nyitott hangulatát.

A kétnapos rendezvény alatt az érdeklődők számára a Cad-Cam Solutions Kft. bemutatót tartott a Shining 3D szkennereiről. Bár ez a technológia még csak most terjed el, a gyártás területén, jelentősen átalakíthatja majd a méréstechnikai illetve reverse engineering piacot.

Az érdeklődők részletes szakmai beszélgetésbe kezdhettek a dolgozókkal

További információ:

A T-NC Technika Kft. honlapja