Nyitrai Nemzetközi Gépipari Vásár

Nyitra International Engineering FairIdén május 21-24. között kerül megrendezésre Szlovákia legjelentősebb ipari vására, a technológiák és termékek bemutatója. A rendezvény helyszínéül az Agrokomplex vásárközpontot választották.

A Nyitrai Nemzetközi Gépipari Vásár lehetőséget biztosít a kiállítóknak a nemzetközi hírnév, ismertség, elismertség és üzleti siker eléréséhez. A szervezők célja a vásárral, hogy a piacon és az életben bekövetkezett változásokról napra kész információt szolgáltassanak, illetve a szállítóknak és megrendelőknek megfelelő kommunikációs teret biztosítsanak. Emellett igyekeznek segíteni a vállalatok pozíciójának megerősödését a hazai és a nemzetközi piaci versenyben.

A kiállítók továbbá megismerkedhetnek a konkurens vállalatok szolgáltatásaival, termékeivel, komplett képet nyerhetnek a piac aktuális helyzetéről, a régi partnerségeket szorosabbra fűzhetik és új kereskedelmi kapcsolatokra is szert tehetnek.

A rendezvényen a hegesztés, az öntészet, a gépipar, a műanyag- és vegyipar, az elektronika, a méréstechnika, az automatizálás és a mérnöki szolgáltatások kínálta lehetőségekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők.

Az előzetes remények szerint idén is bebizonyosodik a vásár nívós színvonala, illetve az ipari élet fejlődésében betöltött fontos szerepe.

További információ

A rendezvényről bővebb információ a Nyitrai Nemzetközi Gépipari Vásár hivatalos honlapján, vagy a Solflex Kft. magyar nyelvű honlapján található.

Solflex Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.
Agrokomplex – Nyitra Vásárképviselet

Ertl Hedvig
telefon: 0620/446-0937
e-mail: ertl.solflex@t-online.com