Meghívó Reiden-Galika házi kiállítás

REIDEN Galika Meghívó 2013
A REIDEN Technik AG nagyméretű, nagy pontosságú, 5-tengelyes CNC megmunkáló központok unikális gyártójaként, szeretettel meghívja Önöket Reidenbe az évenként megrendezésre kerülő házi kiállítására. 2013.április 11-én csütörtökön és április 12-én pénteken is 9:00-16:00 óráig vezetjük körbe Önöket vállalatunknál és szeretnénk, ha eközben úgy éreznék Magukat, mintha otthon lennének.

Szeretnénk megmutatni a Reiden-szerszámgépek megszerkesztésétől a kiszállításig vezető utat, ezáltal egy egyszeri és érdekes bepillantást nyújtva a gépgyártás világába.

REIDEN Meghívó 2013

Vendégszeretetünk és partneri kompetenciánk szimbolikus kulcsa abban rejlik, hogy kulcsrakész megoldási koncepciót tudunk kínálni. Ezzel a kulccsal vállalatunk összes ajtaja nyithatóvá válik az Önök számára, ezáltal bepillantást nyerhetnek a Reiden Technik AG kulisszái mögé. Egy kis szerencsével ez a kulcs megnyitja Ön számára azt a zárat is, ami a sorsoláson egy új Apple iPad boldog tulajdonosává teheti.

Az üzemlátogatás után szeretettel invitáljuk alpesi házunkba, hogy egy kellemes és otthonos környezetben egy helyi specialitást a „Dagmersellerli”-t és egy italt elfogyasszunk.

Üdvözlettel:

 REIDEN Technik AG.                                GALIKA Szerszámgépek Kft.

www.reiden.com                                                 www.galika.com

 

Bővebb információ és jelentkezés:
Szabó Gábor
GALIKA Szerszámgépek Kft.
Mobil: +36 30 824 9131
E-mail: g.szabo@galika.hu