Hurco Blog, kifejezetten gépkezelők számára

A Hurco új arculatának kialakításánál a gépkezelőket és az általuk gyártott alkatrészeket helyezték a központba. Ennek megfelelően egy új kommunikációs csatornát is bejelentettek, amely kifejezetten a gépkezelők tudásának gyarapítására és informálására szolgál. A Hurco Blog szerkesztője Michael Cope, aki amellett, hogy jelenleg a Hurco alkalmazásmérnöke és termék specialistája, korábban egy saját műhelyt is üzemeltetett, ahol rengeteg tapasztalatra tett szert.

“Amikor az új arculatunkon dolgoztunk, biztosak akartunk lenni abban, hogy odafigyelünk a gépkezelők igényeire.” – mondta Phil Fassnacht, a Hurco értékesítési igazgatója. “Mike alkalmazásmérnökként szerzett tapasztalata, és az a tény, hogy ő maga is rendelkezett egy saját műhellyel, biztossá tette számomra, hogy képes lesz értékes és hasznos tartalmat generálni, ami tényleg segíteni tudja az ügyfeleinket.”

Michael Cope, a Hurco Blog szerkesztője

Michael Cope, a Hurco Blog szerkesztője

A Hurco blog olyan témákkal foglalkozik, amely a legtöbb gépkezelőt érinti és foglalkoztatja. Ilyenek például a nagysebességű megmunkálás, az öttengelyes munkadarab befogás, az öttengelyes pontosság, valamint hasznos tippek és trükkök a Hurco szerszámgépek használatához.

Cope már 1984 óta dolgozik a feldolgozó iparban, és így fogalmaz munkájával kapcsolatban: “Az ipar hullámzó eredményeinek ellenére nem tudok semmilyen más iparágat elképzelni, ahol ilyen lehetőség lenne a szaktudás, a kreativitás és a technológia ötvözésére. Amikor a Hurco Blog számára írom a cikkeket, akkor olyan ismeretekre koncentrálok, melyek számomra is hasznosak lettek volna anno, amikor még én is gépkezelő voltam. A gyártástechnológia hihetetlenül gyorsan fejlődik, és remélem, hogy cikkeimen keresztül gyorsan és hatékonyan el tudom majd juttatni az új információkat a megfelelő emberekhez.”

forrás: hurco.com

További információ

A Hurco honlapja.
A Hurco Blog honlapja.

Megosztás
[
    ]