FAGOR 8065: Integrált megoldások kombinált szerszámgépekhez

FAGOR 8065

FAGOR 8065

A FAGOR CNC 8065 nagy pontossági és felületi minőségi igények támasztó, komplex munkadarabokhoz ajánlott vezérlő. Az innovatív hardver és szoftver platformnak, valamint a fejlett vezérlő és programozói felületnek köszönhetően a 8065 CNC vezérlő nem csak nagyobb produktivitást eredményez, de a programszerkesztés is gyorsabban végezhető. A munkadarabok rövidebb ciklusidőkkel munkálhatók meg, köszönhetően az ultragyors mikroprocesszornak.

Az új CNC vezérlő a 8055 üzemeltetési és programozási tapasztalatait és a 8070 technológiai vívmányait ötvözi. A 8065 CNC segítségével egyszerűen összeállítható bármilyen gépgyártási felépítés. A rendszer számos funkciót kínál, ilyen például a volumetrikus korrekció, amely egyre inkább természetes igénynek számít a nagy pontosságú megmunkálás során.

Szervórendszerek: Nagyteljesítményű motorok

A partnerek igényeinek megfelelve a Fagor Automation folyamatosan bővíti motorválasztékát, jelenleg már akár 115Nm-es nyomatékú tengelymotorok és 130kW-os (S1) teljesítményű orsómotorok is rendelkezésre állnak.

Kiemelkedő tulajdonságú abszolút lineáris útmérők akár 40 m mérési hosszig rendelkezésre állnak, 0.1 mikronos felbontás mellett. Az útmérőrendszereik alkalmasak nagy úthosszak mérésére (3 métertől 60 méterig). Az abszolút elfordulásmérők 27 bit-es felbontás mellett jobb, mint 1 szögmásodperces pontosságra képesek.

Az abszolút technológiának és az új hosszú és extra hosszú mérési hosszal rendelkező lineáris útmérők páratlan tulajdonságainak köszönhetően a Fagor egy új termékcsaládot hozott létre, az LA sorozatot.

Forrás: Fagor Automation

További információ

A FAGOR Automation honlapján.

Megosztás
[
    ]