Bihler BM 3000 rugalmas gyártó- és szerelőcella az EuroBLECH kiállításon

Bihler BM 3000 szerelőcella az EuroBLECH kiállításon

A közelmúltban mutattuk be a Bihler könnyen és gyorsan változtatható elrendezésű lemezalakító berendezését. Most a standjukon kiállított másik géppel jelentkezünk, mely egy rugalmas szerelőcella. Ez a berendezés magában ötvözi a Bihler által gyártott szerelő, hegesztő, ragasztó, forrasztó és manipuláló berendezéseit.

Mint ahogy Julian Greth, a Bihler lemezalakítási szerszámtervezője elmondta, a kiállított gép standard, azonban tovább bővíthető és rugalmasan alakítható az aktuális gyártási, megrendelői igényekhez.

A Bihler olyan egységeket kínál, mint az RZV 2 radiális megfogó, a GSE jelzésű menetformázó és -fúró, az MSE csavarozó egység, az NC szállítószalag, a PPE 2 mozgató, valamint hegesztő és forrasztóberendezések.

A rendszer legfőbb erényei a korábban már bemutatott géphez hasonlóan a moduláris felépítés, a rugalmas és gyors átalakíthatóság, a könnyen kezelhető vezérlés, a memóriában tárolható gyártási elrendezés, ami lehetővé teszi a tökéletesen reprodukálható alkatrészek előállítását, stb.

 

[nggallery id=105]

További információ

A Bihler gépek magyarországi forgalmazója az IC Hungary Kft.
Az IC Hungary Kft. honlapja

A Bihler honlapja
A Bihler NC honlapja

Megosztás
[
    ]