Az OMAX dél-kelet európai és közel-keleti regionális értékesítőnek nevezte ki Keserű Lorántot

Keserű Lóránt - OMAX

Keserű Lóránt – OMAX

Az OMAX Corporation, a világ egyik vezető abrazív vízsugaras vágógép gyártója a közelmúltban nevezte ki Keserű Lórántot dél-kelet európai és közel-keleti regionális értékesítőnek. Keserű Lóránt feladata a gépbeszerzés és projekt menedzsment területén szerzett tapasztalatával a vállalat forgalmazói kapcsolatainak fejlesztése és a cég piaci pozícióinak megerősítése ebben a régióban. Steve Ulmer, az OMAX nemzetközi eladásokért felelős alelnöke szerint számottevő növekedés lehetőségek rejlenek a dél-kelet európai és a közel-keleti régiókban, mivel a gyártók növekvő igényt mutatnak a precíziós, több tengelyes abrazív vízsugaras vágógépek iránt.

“A jelenlegi kihívásokkal teli és folyamatosan fejlődő globális piac átfogó gyártási megoldásokat kíván. A mi fejlett vízsugaras technológiánkkal még a legbonyolultabb megmunkálási feladatok is optimalizálhatók” – mondta Steve Ulmer. Megjegyezte továbbá, hogy a dél-kelet európai és a közel-keleti régiók, beleértve Romániát, Bulgáriát, Törökországot, az Egyesült Arab Emirségeket, Szaud-Arábiát, Katart és Ománt kulcsfontosságú országok az Omax számára, így fontos volt, hogy egy bizonyítottan professzionális szakembert alkalmazzanak a forgalmazókkal való kapcsolattartásra.

“Örülünk, hogy Keserű Lóránt a mi értékesítő csapatunknak a tagja lett. Az Ő szerszámgépes hátterével, mérnöki tudásával és ügyfél támogató tapasztalatával biztos vagyok, hogy mind az OMAX, mind pedig a forgalmazó partnereink még sikeresebbek lesznek,” állapította meg Steve Ulmer.

Mielőtt az OMAX csapatához csatlakozott volna, Keserű Lóránt beszerzőként dolgozott, ahol központi szerepe volt a beszerzések lebonyolításában, beszállítói és ügyfél kapcsolattartásban, áregyeztetésekben. Sikeresen tervezte meg, szervezte, irányította a vállalat beszerzési tevékenységét. Keserű Lóránt villamosmérnöki diplomával is rendelkezik, melyet a BMF Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán szerzett Székesfehérváron.

További információ

Az OMAX Corporation honlapja.

Megosztás
[
    ]