Autodesk Vault bemutató

Still_joA CadArt Kft. Autodesk Vault bemutatót tartott március 27-én, melynek a Griff hotel adott helyet. Az első előadáson a CadArt Kft. ügyvezetője, Füzi Csaba elméleti ismertetője hangzott el, ezután kollégája, Németh László, majd a Hyexx Kft. ügyvezetője Kovács Pál mélyítette el gyakorlatban is a jelenlévők tudását a Vault újdonságai és lehetőségei terén.

Az Autodesk® Vault termékcsalád az Autodesk digitális prototípus-készítési megoldásának részeként biztonságosan tárolja és kezeli a mérnöki információkat, a tervadatokat és a dokumentumokat, így lerövidíti a tervezéstől a gyártásig tartó folyamatot. Olyan eszközökkel könnyíti meg a tervező, a mérnöki és gyártórészlegek számára az együttműködést és a digitális prototípus készítési információk megosztását, amelyek összekapcsolják a különböző telephelyeken dolgozó munkacsoportokat.

Az Autodesk Vault Professional 2011 használatával a rendszergazdák és a felhasználók egyaránt nagyobb konzisztenciát tapasztalnak a fájlkörnyezet és a tételkörnyezet között. A tulajdonságkészletek mostantól fájl- és tételobjektumok kategóriáin alapulnak, konzisztenssé téve a két környezet közötti adminisztrációs és létrehozási munkafolyamatokat.

A felhasználók mostantól gyorsan megtekinthetik a terveikhez kapcsolódó Office-dokumentumokat. A specifikációk, az ügyfelek véleményei és javaslatai, a mérnöki számítások és minden más, a tervezési projekt részeként létrehozott Office-dokumentum közvetlenül megtekinthető az Autodesk Vault különálló vékony kliensének előnézeti lapján. A beépített natív megtekintő a Microsoft® Word, az Excel® és a PowerPoint® programok Microsoft® Office 2003 és 2007 kiadásait támogatja.

A bemutató végén svédasztalos állófogadás várta a résztvevőket, hogy a hallottakat megbeszélhessék, tapasztalataikat kicserélhessék. Itt válaszolt kérdéseinkre is egy rövid interjú erejére Füzi Csaba és Kovács Pál.

 

További információ

A CadArt Kft. hivatalos oldalán