IPAR NAPJAI 2013: ahol ember és gép találkozik

2013. május 28-31. között újra megnyitja kapuit a MACH-TECH INDUSTRIAUTOMATION a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

A kiállítási csokor egy helyen, egy időben mutatja majd be a különböző ipari területek legújabb termékeit, szolgáltatásait, a legmodernebb technológiákat, rendszereket a gépgyártás-technológiától az ipari automatizálásig, és egyúttal komplex megoldásokat is kínál a kis-, közép- és nagyvállalatok számára.

Az IPAR NAPJAI 2013-as seregszemléjére február közepéig több, mint 170 cég jelentkezett be és foglalt le közel 9000 m2 területet, így a kiállítási csokor már teljesen betöltötte a Budapesti Vásárközpont legnagyobb A pavilonját, és a szervezők örömmel nyitják meg a Vásárközpont legújabb, legmodernebb G pavilonját a további jelentkezőknek.

MACH-TECH

Világmárkák az IPAR NAPJAI-n:

Természetesen nem csak a kiállítók mennyisége a mérvadó. Az INDUSTRIAUTOMATION kiállításra minden eddiginél nagyobb az érdeklődés, nem csak a kis-, és középvállalkozások, de a piacvezető cégek körében is. A MACH-TECH esetében szintén megélénkült a kiállítói részvétel, talán elérkezett a pont, amikor azt mondhatjuk, hogy a kiállítás visszatért a múltat idéző növekedési pályára. A jelentkezések ismeretében kijelenthető, hogy igazi „gépkavalkád” lesz látható a Hungexpo-n. Az elektronika és a gépgyártás mellett újra felvonultatja képviselőit a hegesztéstechnika szekció is, hiszen WELD-TECH néven idén ismét kollektív bemutatót szervez a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés.

A kiállításokon már biztosan megtalálhatók lesznek az alábbi márkák (a teljesség igénye nélkül):

 • IndustriAutomation – ABB, BECKHOFF, DISTRELEC, KUKA, OMRON, PHOENIX CONTACT, KVALIX, ROHDE & SCHWARZ, SICK, WAGO, WENGLOR,
 • MACH-TECH – AMADA, BARTEC, BAHCO, BYSTRONIC, CERATIZIT, CHIRON, DMG-MORI SEIKI, ELMAG, ERMAKSAN, FANUC, FUJI MACHINE, GRIMAS, HEXACON, HOFFMANN, HORN, HURCO, INDUMASH, ISCAR, LINDE, MAZAK, MESSER, MITUTOYO, OERLIKON BALZERS, PFERD, RATH, RENISHAW, REVEN, SAACKE, SCHUNK, SPINNER, TRUMPF, ZEISS, ZOLLER, WALTER, WAMATEC, WERTH

A bejelentkezett cégek számos újdonsággal várják majd a látogatókat a rendezvényen.

Programok:

A Mach-Tech és az IndustriAtuomation partnerei magas színvonalú szakmai konferenciákat szerveznek a kiállítások idejére:

 • Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége – EMOSZ nap
 • Magyar Elektrotechnikai Egyesület – Közgyűlés
 • Munkavédelmi Konferencia
 • Manufuture – A járműipari fejlesztések hatása a gépipar versenyképességére
 • Hegesztéstechnikai konferencia

A szakmai konferenciákon kívül természetesen lesznek szakmai partnerek által szervezett, valamint kiállítói Fórum Színpadi programok, bemutatók, előadások, többek között a LeanCenter, a Magyar Logisztikai Egyesület és az Alkalmazott Biometria Intézet közreműködésével.

ÚJDONSÁG – ApplicationZone: Gyakorlati bemutató – az ötlettől a végtermékig nyomon követhető a gyártás folyamata a helyszínen!

2013-ban először, partnerünk, a LeanCenter, segítségével megvalósul az IPAR NAPJAI valódi gyára a G pavilonban! A program meghirdetése óta számos cég csatlakozott az ApplicationZone-hoz, így már most elmondhatjuk, hogy a lézertechnológiától, a robottechnikán át a forgácsolásig a gyártás szinte minden területe képviselteti magát.

Miért is érdemes csatlakozni az ApplicationZone-hoz?

 • ingyenes, igényekre szabható méretű terület a kiállításon a már szerződött kiállítók számára
 • közvetlen kapcsolat az érdeklődőkkel
 • nem veszi el a helyet a standtól, így a gép zajától mentesen lehet akár üzletet is kötni
 • napi program lehetőség bemutatókra, termékismertetőkre
 • fórumszínpad a gyakorlati helyen, ahol előadást lehet tartani az érdeklődőknek (korlátozott számban, a jelentkezések sorrendjében)

A szervezők várják további résztvevők jelentkezését a kiállításra és az ApplicationZone-ra is.

További információ

Információ és jelentkezés:

www.mach-tech.hu és www.industriautomation.hu