A Vero Software minden CAM rendszert felvásárolna?

Vero Software logoEgy hónappal ezelőtt még arról olvashattunk, hogy a Vero Software felvásárolta a WorkNC-t, és most egy hónap elteltével újabb beruházás történt: most a SURFCAM került be a portfólióba. De ne szaladjunk előre …

A Vero Software eddig is elég szép CAD/CAM/CAE arzenállal rendelkezett, hiszen a világ több 45 országában megtalálható a viszonteladói többek között olyan termékeket értékesítenek mint az Alphacam, Edgecam, PEPS, Radan és nem utolsó sorban a Machinig STRATEGIST. WorkNC by Sescoi logoA januárban történt WorkNC akvizícióról Richard Smith, a Vero vezérigazgatója a következőeket mondta: “Az iparnak szüksége van innovatív, hatékony CAD/CAM rendszerekre, melynek páratlanul széles skáláját szeretnénk lefedni a megoldásainkkal meglévő és a jövőbeli ügyfeleinknek.   Szeretném hangsúlyozni, hogy a WorkNC fejlesztését a jövőben továbbra is szeretnénk folytatni, és egyben üdvözlöm a meglévő Sescoi partnereket és viszonteladókat a Vero hálózatában.”

Surfware logoEbben a hónapban egy teljesen hasonló forgatókönyv alapján a SURFCAM került be a portfólióba. Egy nyilatkozatban Richard Smith ismét elmondta, hogy a Vero-nak egyre nagyobb befolyása van globálisan a CAD/CAM piacon, és a SURFCAM fejlesztését és támogatását tovább szeretnék folytatni. A SURFCAM felvásárlásával egy másik fontos technológia került a Vero zászlaja alá, mely akár érdekes jövőbeni fejlesztésekre is feltételezéseket adhat, hiszen a ezzelTruemill logo a fúzióval a Vero-hoz került a SURFCAM által birtokolt TrueMILL technológia is, mely eddig más CAM rendszerekben nem volt megtalálható. Felmerül a kérdés tehát, hogy vajon a Vero kihasználja-e ezt a lehetőséget, és egy a  VoluMill-hez hasonló, integrálható rendszert elérhetővé tesz-e más CAM rendszerek számára, konkurenciát teremtve ezzel a “gyermek” technológiának.

További információ:

A Vero Software oldalán