Varinex kerti party – felüdülés a hűvös napokon

2012. június 12 - Varinex kerti partyA téli végi hűvös, időnként borongós időben jól esik egy kis szép emlékkel melengetni a hangulatot. Még a júniusi melegben készítettük a Varinex kerti partyján az alábbi videó felvételeket, ahol számos érdeklődő jelent meg a Varinex Zrt. termékeinek és technológiáinak megismerésére.

A rendezvényen a különféle additív gyártási eljárásokkal készült termékek mellett megismerkedhettünk a gyártó eszközökkel, úgymint az Objet termékeivel, ami azóta egyesült a Stratasys céggel, és közös portfóliójukat is bemutatták egy igencsak látványos videóban. A kiállításon egy érdekes megoldással is találkozhattunk: egy Haas ToolRoom Mill 2 függőleges megmunkáló központot állítottak be a műanyag termékek pontos és precíz bemérésére és szkennelésére.

A rendezvényre hivatalos volt a Kecskeméti Főiskola GAMF csapata is, akik bemutatták szuper-takarékos autójukat is: 1 liter bioetanol felhasználásával összesen 2696 kilométert lehetne megtenni.

A Varinex Zrt. munkatársai a szakmai nap folyamán előadásokkal várták az érdeklődőket, illetve lehetőséget biztosítottak egyéni konzultációra is. Cégre és személyre szabott megoldásokat javasoltak a különböző termékek gyártására a mérettől, a mennyiségtől és a gyártás céljától függően.

A rendezvényen a szakmaiság mellett nagyon fontos volt a jó hangulat, amit a videó és a képek alapján tökéletesen biztosított a Varinex Zrt. csapata. Az idei rendezvény június közepén lesz, a pontos időpont rövidesen megjelenik ITT!

További információ:

A Varinex Zrt. prototípusgyártás üzletágának honlapja