Schunk DDF forgó átvezetők: hosszú élettartam, kompakt kialakítás

SCHUNK DDF-plusA SCHUNK DDF forgó átvezetők több éve igazolják képességeiket a megfogó modulok, szelepek, szenzorok megbízható, 360°-os vezérlésében, kábelek és vezetékek káosza nélkül.

A újjátervezett DDF-plus széria már a modern robotok magas teljesítményéhez is megfelelő. A dinamikus erő és nyomatékterhelést már acél tengely veszi fel a korábban alkalmazott alumínium helyett. Sima futás jellemzi, a Schunk számára kifejlesztett hosszú élettartamú tömítéseknek köszönhetően kisebb meglazítási nyomatékot igényel. Kisebb és gazdaságosabb hajtások alkalmazhatók, különösen finom forgó mozgások létrehozásához. A DDF-plus három típusban kapható: pneumatikus átvezetőként, elektromos átvezetőként, illetve a kettő kombinációjaként pneumatikus és elektromos átvezetőként. Kivételesen nagyszámú átviteli kapcsolat alakítható ki. Függetlenül a modul méretétől a DDF-plus kettő, négy pneumatikus csatornát, illetve 4-10, 1A/ 60V elektromos jelet továbbító csatornát tartalmaz. Opcionálisan több elektromos csatorna is kialakítható. A standard modul is el van látva légtisztítóval és IP65 védelem. ISO szabvány szerinti furatkiosztásnak köszönhetően számos robotcsatlakozóra közvetlenül felszerelhető.

Az átvezető alkalmas szerelési és végműveletekre, mint a polírozás, csiszolás, csavarozás. 2013-tól a DDF-plus nyolc méretben érhető el: 031, 040, 050, 063, 080, 100, 125 és 160. Mivel a készülék teljesen kompatibilis az elődjével, így egy az egyben csereszabatosak. A standard adapter lemezeknek köszönhetően számos további SCHUNK modullal bővíthetők.

További információ

A SCHUNK honlapján.

Megosztás
[
    ]