Costa sorjázó- és polírozógépek

Az idei EuroBLECH Hannover alkalmával megismerkedhettünk az olasz Costa Levigatrici vállalkozással, amely már több mint 30 éve foglalkozik sorjázó- és polírozógépek gyártásával és forgalmazásával. Napjainkra a cég már megközelítőleg 180 alkalmazottat foglalkoztat üzemeiben.

Gépeiket elsősorban stancolt, lézervágott vagy plazmavágott lemezalkatrészek megmunkálásához ajánlják, mivel ezek után a feldolgozott alkatrészek már sokkal könnyebben hegeszthetők, hajlíthatók vagy egyéb más módon megmunkálhatók. Az egyes alkatrésztípusok megmunkálásának adatai elmenthetők a szerszámgép memóriájában, így az alkatrészek közötti átállás gyors és problémamentes. A program betöltése után a szerszámgép már automatikusan elvégez minden beállítást az előzetesen megadott sebesség, alkatrészvastagság és egyéb paraméterek alapján.

A gépek belsejében abrazív szalagok és függőleges kefék találhatók, amelyek a megmunkálást végzik. A belső térben elhelyeztek továbbá egy porgyűjtő egységet is, így a rendszert semmi por sem hagyja el. A gépek működése teljesen zajmentes, ami nagyon jó munkakörnyezetet biztosít a gépkezelők számára.

A céget Valter Antonello, területi menedzser mutatta be kameránk előtt.

 

[nggallery id=100]

További információ:

A Costa Levigatrici hivatalos weblapja.

Magyarországi közvetlen gyári képviselő
Horváth Miklós
Country manager
telefon: 0630/389-4054
fax: 0688/424-616
e-mail:  miklos.horvath@shmconsulting.hu
web: www.shmconsulting.hu

Megosztás
[
    ]