Az Ultraseal International Európában terjeszkedik

ultraseal_logo_45_evAz öntvény porozitások terén is megoldásokat kínáló Ultraseal International egy vezető németországi autóipari beszállító felvásárlásával bővíti tevékenységét Európában.

Az Ultraseal anyavállalata, a nagy-britanniai székhelyű Norman Hay plc megszerezte a németországi Velden-ben található Sterr & Eder Industriservice GmbH-t, mely autóipari öntvényeket gyártó vállalatoknak kínál szolgáltatásokat.

A Josef Eder és Alois Sterr által 1987-ben alapított Sterr & Eder az egyik legelismertebb beszállító Németországban, több, mint 30 alkalmazottal, két telephelyen, Velden-ben és Nemarkt/St. Viet-ben.

Komoly előrelépés ez az Ultraseal International számára, mely cég úttörője a tömítő impregnálásának és az öntvények porozitásából eredő problémák megoldásának, immár 45 éve. Az Ultraseal gyártja a világszerte ismert újrahasznosítható Rexeal 100™ tömítést.

Az autóipari alkatrészek tömítő impregnálása csak azon számos szolgáltatás közül, melyet a Sterr & Eder kínál. A vállalat olyan beszállítói szolgáltatásokat nyújt, mint az öntecstisztítás, szemcseszórás, nyomáspróba, Röntgen-sugaras elemzés, repedésvizsgálat és mosás. Sterr úr és Eder úr továbbra is ügyvezető igazgatóként dolgoznak tovább a vállalatban, de a nagy-britanniai Coventry székhelyű Ultraseal International vezérigazgatója alá tartoznak.

(balról jobbra) Josef Eder (Sterr & Eder társalapítója), Nick Ogden (pénzügyi igazgató, Norman Hay csoport), Gary Lloyd (ügyvezető igazgató, Ultraseal International), Alois Sterr (Sterr & Eder társalapítója)

(balról jobbra) Josef Eder (Sterr & Eder társalapítója), Nick Ogden (pénzügyi igazgató, Norman Hay csoport), Gary Lloyd (ügyvezető igazgató, Ultraseal International), Alois Sterr (Sterr & Eder társalapítója)

“Nagyon izgalmas bővülés ez a Norman Hay számára, az összhang az Ultraseal International-lel nagyon erős”,mondta Vic Bellanti, a Norman Hay plc vezérigazgatója. “Biztos vagyok benne, hogy az irányításunk alatt, az Ultraseal csoportban még tovább tudjuk fejleszteni a Sterr & Eder vállalatot.”

“Ez egy fantasztikus lehetőség az Ultraseal International számára, hogy tovább erősítse piacvezető szerepét a fő autóipari piacokon”, mondta Gary Lloyd, az Ultraseal International ügyvezető igazgatója. “A Sterr & Eder igazán megbecsült vállalat, kiváló előélettel, így bizakodóan tekintek németországi bővítésünk elé.”

A vásárlókra figyelésben, a kiválóság iránti elkötelezettségben és a környezettudatosságban megegyezik a vállalatok filozófiája. A Sterr & Eder ISO/TS 16949:2009, ISO 9001:2008 tanúsítással rendelkezik és Emas hitelesített környezetvédelmi vezetési rendszer működtet.

 

További információ

Az Ultraseal International honlapja.

 

Megosztás
[
    ]