Az új Stratasys portfólió

A közelmúltban már hírt adtunk róla, hogy a Stratasys és az Objet egy cégér alatt folytatja tovább működését; most pedig megérkezett a jelentősen kiszélesedett közös portfóliót bemutató videó összeállításuk is. Röviden összefoglalva az új Stratasys már a tervezési- és gyártási folyamat minden lépéséhez kínál termékeket, kezdve a koncepciós tervektől egészen a késztermékek nagysorozatú gyártásáig.

Az Idea Series család a kompakt és megfizethető rendszereket jelenti a Stratasys palettáján, ami lehetőséget ad a tervezőknek, hogy jó minőségű 3D modellek segítségével dolgozhassák ki az ötleteikben rejlő lehetőségeket. Az újabb és újabb változatok egyetlen gombnyomással legyárthatók.

A korábbi Objet és Dimension sorozatokat tartalmazó Design Series fejlett rendszereivel már a valós termékek anyagtulajdonságaival rendelkező modellek készíthetők. Ezek segítségével könnyedén elvégezhetők az új termékek fejlesztése során szükséges vizsgálatok és elemzések, ráadásul jelentős idő és pénz megtakarítása mellett.

Végül a Stratasys harmadik családjába tartozó Production Series berendezések a késztermékek nagykapacitású gyártását is lehetővé teszik, miközben továbbra is megőrzik az additív technológiák rugalmasságát.

https://www.youtube.com/watch?v=wWNgKAg_93Q

forrás: blog.objet.com

Megosztás
[
    ]