Az RS Components elérte a 300 000 letöltést a 3D CAD modell programjával

Az RS Components (RS) a világ vezető, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékekre szakosodott forgalmazója, valamint az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája bejelentette, hogy az RS weboldaláról több, mint 300.000 3D-s CAD modellt töltöttek le eddig. Ezt a mérföldkőnek számító eredményt a 3D CAD program elindítása után két évvel sikerült elérni. A tervezők világszerte hozzáférhetnek az ingyenesen letölthető 3D modellekhez az RS weboldalán keresztül.

Az RS 3D katalógusában 40 vezető gyártó most már több mint 3000 modellje érhető el és az új elemek száma rohamosan emelkedik. A modellek a leggyakoribb 3D CAD formátumokban tölthetők le a 3D CAD microsite-on keresztül vagy az RS online tervezői közösségének, a DesignSpark ModelSource könyvtárán keresztül.

Mark Cundle, az RS Components technikai-marketing vezetője

Mark Cundle, az RS Components technikai-marketing vezetője

“Rohamosan növekszik az az ütem, amellyel a tervezők a 3D modelljeinket töltik le, és az elmúlt tizenkét hónapban a letöltés száma megduplázódott az előző évhez képest. Így tudtuk ezt a kiemelkedő számot elérni.” – mondta Mark Cundle, az RS Components technikai-marketing vezetője. “Az adatok elemzéséből kiderül, hogy ez a növekedés világszerte megfigyelhető; ékes bizonyítéka annak, hogy a világ tervezői egyre inkább megbíznak az RS forrásaiban a terveik elkészítése során.”

 

Az RS Components-ről

Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája, a világ vezető magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékeket forgalmazó vállalata.

A csoport 32 országban található vállalatain keresztül több mint 550 000 terméket forgalmaz, melyek megtekinthetőek a honlapon illetve a katalógusban. Az RS naponta 44 000 árut indít útjára, több mint 1 millió ügyfél számára.

A termékkínálatba 2 500 piacvezető gyártó terméke tartozik, mely magába foglalja az elektronikai, automatizálási, tesztelés és mérési, elektromos és mechanikai termékcsoportokat.

A vállalatcsoportot a londoni tőzsdén is jegyzik, és a 2012. március 31-én záruló üzleti évben 1,27 milliárd font sterlinges forgalmat ért el. További információkért kérjük, látogasson el a www.rscomponents.hu weboldalra.