A CoroMill 316 cserélhető fejjel rendelkező marórendszer már belső hűtéssel is rendelhető

CoroMill 316

A Sandvik Coromant új belső hűtéses megoldást vezet be a CoroMill 316 rendszerhez, mely magas szintű forgácseltávolítást és biztonságos vágási folyamatot tesz lehetővé

A CoroMill 316 cserélhető fejjel rendelkező marórendszer egy igazán sokoldalú szerszám a marási műveletekhez. Alkalmazható ISO P – ISO S anyagcsoportok nagy előtolású homlokmarásához, horonymarásához, spirális interpolációjához, tengelyváll marásához, profilmarásához és élletöréséhez.

Március 1-jétől ez a magas teljesítményű rendszer belső hűtőfurattal is rendelhető.

A hőálló szuperötvözetek, titán és rozsdamentes acél megmunkálása során gyakran van szükség a hőmérsékletet szabályozó hűtőközegre és a forgács eltávolítására. A forgácsok koptatják az éleket; ez és a forgácstömörödés gyakran rossz felületi minőséghez vezet (vágóél károsodása, szerszámtörés).

A belső hűtéses kialakítással és a hűtőfuratok pontos elhelyezésével optimalizálták a hűtőközeg-sugáráram hatását, így a CoroMill 316 képes a külső hűtőközeggel rendelkező megoldások teljesítményét felülmúlni. Ezáltal magas szintű forgácseltávolítást és biztonságos vágási folyamatot tesz lehetővé.

A CoroMill® 316 által az üzemek gyorsan, könnyedén és pontosan válthatnak a különböző műveletek között, mint a maró típusa, sarokrádiusza, fogak sűrűsége, geometria és minőség között. A CoroMill® 316 szármarók alkalmasak felületek öttengelyű marására, amihez gyakran kúpos szárakra van szükség a hosszabb szerszámkinyúlás stabilizálásához.

További információ

A Sandvik Coromant honlapja.