Satupofa csere kevesebb, mint 30 másodperc alatt a SCHUNK-tól

TANDEM KSP plus BWM cserélővelA kompakt SCHUNK TANDEM KSP plus satuk híresek nagy szorítóerejükről és pontosságukról. A BWM gyors-pofacserélő rendszerrel kombinálva nagyon gyors beállítást tesznek lehetővé.

Függetlenül a beépítési pozíciótól, a satupofák kevesebb, mint 30 másodperc alatt kicserélhetők külső szorítású pofákra.

Az ismétlési pontosság 0,02 mm. Mivel az alap pofák és a cserepofák éken keresztül kapcsolódnak, ezért a megfogó érintkező kontúrja változatlan marad.

TANDEM KSP plusEgy rugós mechanizmus biztosítja, hogy a cserepofa ne essen ki nyitott pozícióban. A biztosító mechanizmust a felül, alul, vagy két oldalról lehet működtetni. A szennyeződésálló és karbantartásmentes beállítási időcsökkentő rendszert korlátozott körülmények között is lehet alkalmazni.

A könnyed kezelést sima futású meghajtás biztosítja. A cserepofák szabványos satu betétekkel is használhatóak. Mi több, munkadarab specifikus cserepofák is alkalmazhatóak. A gyors-pofacserélő rendszer elérhető mindegyik TANDEM KSP plus satuhoz a 100, 160 és 250 méretben.

forrás: schunk.com

További információ

A SCHUNK honlapján.

Megosztás
[
    ]