Lezárult a 2012-es kvízkérdés sorozat

Octomill szerszámok a SECO Tools kínálatából2012 december 31-én lezárult az első kvíz kérdés sorozatunk, melynek indításakor még nem tudhattuk, egyáltalán mekkora érdeklődés vált ki kezdeményezésünk.

Mindannyiunk meglepetésére hatalmas érdeklődés övezte a SECO munkatársaival közösen indított kvízkérdés sorozatunkat. Összesen 1399-en töltötték ki a tesztjeinket, közülük 66-an adták meg elérhetőségüket. 17 nyertes született, ők azok, akik helyesen töltötték ki mind a három tesztet. Minden kedves résztvevőnek köszönjük a kitöltést, a győzteseknek pedig szívből gratulálunk!

Nyereményük nem más, mint a SECO és a CNCMedia munkatársaival közösen tartandó, ebéddel és nyereményátadással egybekötött műszaki előadás és forgácsolási bemutató.

Annak érdekében, hogy minden kedves nyertes részt tudjon venni a szakmai napon, két időpontot hirdetünk meg. A nyereményosztással egybekötött napokat március 7-én illetve március 21-én rendezzük. A nyertesekkel a héten e-mail-en felvesszük a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiken keresztül, ahol lehetőségük nyílik valamelyik előadást kiválasztani, illetve a részletes programtervet is megkapják.

Seco Tools

Röviden a programokról

Március 7: furatkészítés

– Szakmai előadás a SECO Tools mérnökeitől
– ebéd a Trófea étteremben
– forgácsolási bemutató

Március 21: SECO szerszámok a formagyártás területén, formaüreg megmunkálás, stratégiák és szerszámpályák

– Szakmai előadás a SECO Tools és a PannonCad mérnökeitől
– ebéd a Trófea étteremben
– forgácsolási bemutató

 

Az előző verseny lezárulta után pedig örömmel jelentjük be, hogy egy új, 12 részes kvízjátékot hirdetünk, melyet havonta tölthetnek ki a kedves Olvasók!

Az új kvízjáték első része elérhető ITT!