Az EDGE magazin már online is elérhető

A Seco Tools saját készítésű, díjnyertes ügyfélmagazinja – az EDGE – 2012. végétől már webes verzióban is elérhető, és az idén megjelenő új számok is első kézből olvashatók lesznek az online felületen. Az edgeupdate.com weblapon a magazinok teljes tartalma megtalálható a már megszokott informatív cikkekkel és profi fényképekkel, valamint bónusz anyagok, további fényképek és videók is beágyazásra kerültek, így az internetes felület adta előnyök teljes mértékben ki lettek használva. Az új EDGE kiadványok minden évben kétszer, márciusban és októberben jelennek majd meg. Plusz jópont, hogy az oldalon jelenleg egészen 2010-ig visszamenően minden szám tartalma elérhető.

EDGE magazin online formában

EDGE magazin online formában

A navigációs menüben öt kategóriát hoztak létre az egyszerűbb tájékozódás érdekében. Ezek az Esettanulmányok, a Termékleírások, az Ismeretterjesztő cikkek, az Emberek és az Egyéb kategóriák. A jobb sávon keresztül természetesen a nyomtatott formának megfelelően, időrendi sorrendbe is rendezhetjük a megjelent tartalmakat, vagy akár le is tölthetjük egy adott szám iPad kompatibilis verzióját. Ha valakinek pedig tetszett egy-egy cikk, akkor azt a megszokott közösségi portálokon egyetlen gombnyomással meg is tudja osztani.

Az edgeupdate.com egy nagyon jó lehetőség a Seco számára, mivel így már az egész világon könnyedén el tudnak érni minden érdeklődőt.