A Sandvik Coromant új, nagy előtolású marószerszámot vezet be

CoroMill 419, a Sandvik Coromant új marószerszáma nagy előtolású homlok- és profilmaráshoz

CoroMill 419, a Sandvik Coromant új marószerszáma nagy előtolású homlok- és profilmaráshoz

A CoroMill 419 egy új, ötélű lapkákkal felszerelt marószerszám, mely nagyoláshoz és simításhoz egyaránt kiválóan alkalmazható minden anyagminőség esetén, így alkalmas optimalizált megmunkáláshoz. Az új marószerszám megfelel a legtöbb nagy előtolású homlok- és profilmarást igénylő alkalmazáshoz és iparághoz. Alkalmas a hosszú szerszámkinyúlást igénylő komponensek megmunkálására, nagyon jól használható az alacsonyabb teljesítményű gépekhez és gyenge alkatrészmegfogás esetén is.

Előnyei közé sorolható a nagy termelékenység – könnyű megmunkálást igénylő alkalmazásoknál – és a hosszú élettartam, különösen a nehezen megmunkálható anyagok esetén. Rozsdamentes acélhoz, edzett acélhoz és titánhoz optimalizálták. Minden szerszámtest belső hűtéssel van ellátva, így lehetővé válik a hatékony nedves megmunkálás; a sűrített levegős hűtési lehetőség által hatékony forgácseltávolítást biztosít a mély üregek marásához és spirális interpolációhoz.

A CoroMill 419 ötélű lapkái stabilak és nagy teljesítményűek a megbízható megmunkálás érdekében. Számos minőségben és geometriában elérhető, így választhat a legtöbb anyaghoz és alkalmazáshoz megfelelőt. Az új CoroMill 419 szerszám 2013. március 1-jétől rendelhető 32-100 mm (1,25-4 hüvelyk) átmérőtartományban.

 

További információ

A Sandvik Coromant honlapja.