Mazak Integrex i-300S

A Mazak újtípusú Integrex szerszámgépei egyetlen platformban ötvözik a nagyteljesítményű esztergák és a teljeskörű megmunkáló központok nyújtotta lehetőségeket. Ezek a gépek is tökéletesen illeszkednek a Mazak “Done-in-one” filozófiájához, ami az alkatrészek egy befogásban történő elkészítését takarja. Az Integrex CNC gépek segítségével tehát kiküszöbölhetők a többszöri beállások, az ehhez szükséges rögzítő elemek és szerszámok, valamint az a leállási idő, ami ezekkel a folyamatokkal jár. Ebből adódóan pedig nemcsak az alkatrészek pontossága javul, hanem az előállítási költségek is csökkennek.

Az Integrex szerszámgépek opcionálisan kibővíthetők szimultán öttengelyes megmunkálási képességekkel, ami további lehetőségeket jelenthet számos üzem számára. Egy Integrex i-300S-el felruházva egyetlen gépen is elkészíthetők a kiegészítő megmunkálásokat igénylő hengerszimmetrikus alkatrészek és az olyan szoborfelületekkel rendelkező alkatrészek, amiket előszeretettel használnak például a repülőgépiparban. A teljesítmény további növelésének érdekében egy opcionális alsó revolver is igényelhető az Integrex család gépeihez.

Technikai paraméterek:

Csúcstávolság  1.500 U
Tokmányméret 10″
Max. elforgó átmérő 658 mm
Max. megmunkálható hossz 1519 mm
Max. megmunkálható átmérő 658 mm
Főorsó 4.000 ford/perc, 30 kW
Maróorsó 12.000 ford/perc, 22 kW
Szerszámtár kapacitás 30 db
Alapterület 4910 x 2800 mm

A Mazak október 14-16. között megtartott rendezvényén Kozma István, a Yamazaki Mazak Central Europe s.r.o. Magyarországi Fióktelepének értékesítési munkatársa mutatta be csapatunknak az Integrex i-300S szerszámgépet.

Mazak Integrex i-300S

Mazak Integrex i-300S

 

További információ

Mazak a CNCMedia Tudástárában
YAMAZAKI MAZAK CENTRAL EUROPE s.r.o. Magyarországi Fióktelepének honlapja.

Megosztás
[
    ]