Korszerű Forgácsolási Technológiák a Termelékenység Szolgálatában

Régi adósságunkat törlesztjük azzal Olvasóinknak, hogy beszámolunk a Sandvik tavaszi rendezvényéről, melyet Temesváron tartottak. A rendezvény a címmel megegyező nevet viselte, így ott a résztvevők megismerkedhettek a Sandvik új megoldásaival, de emellett hallhattak DMG/Mori Seiki szerszámgépekről, a beméréshez szükséges precíz Renishaw mérőeszközökről, illetve a korszerű szoftveres megoldásokat is megismerhették az Edgecam szakembereitől.

Szavak helyett adjon ízelítőt alábbi videó összeállításunk az ott elhangzottakból és látottakból:

A kétnapos rendezvényre számos érdeklődő utazott el Temesvárra, a Sandvik Coromant Alkalmazási Központjába. Ahogyan a videóban is elhangzik Tomoga István értékesítési vezető megnyitójában, a Sandvik Magyarország Kft. a megmunkálás legtöbb területére kiterjedő megoldásokat nyújt szerszámaival, lapkáival és szolgáltatásaival. Az előadáson elhangzottakat élőben is megtekinthettük a földszinten található műhelyben. A gyakorlati bemutató során számos alkatrész megmunkálását követhettük figyelemmel, s hamarosan érdekes szakmai beszélgetésektől volt hangos a központ.

A videó reméljük jól visszaadja a rendezvény hangulatát, magas szakmai színvonalát és kedvet csinál Önöknek, hogy részt vegyenek a cégek következő rendezvényén 2013-ban!

[nggallery id=85]

További információ:

A Sandvik Magyarország Kft. honlapja
A DMG/Mori Seiki Hungary Kft. honlapja
A graphIT Kft. honlapja
A Renishaw PLC angol nyelvű honlapja

Megosztás
[
    ]