Galika szerszámgépek sikere a Renner Bt-nél

Csapatunk a Renner Bt. telephelyén járt Jánoshalmán, ahol ifj. Renner Tibor értékesítési vezető mutatta be cégüket. A Renner Bt. műszaki gumiáruk, ezen belül présvulkanizált gumi-fém termékek gyártásával foglalkozik. Termékeik közül kiemelkedik egy öt típusból álló rezgéscsillapító család, amelyből heti 350 ezer darabot gyártanak az ipar különböző területei számára.

A gumitermékek elkészítéséhez számos célgépet használnak, melyek kiszolgálására szereztek be a Galika Szerszámgépek Kft-től először egy FORM 30 süllyesztékes szikraforgácsoló és egy Mikron HSM 400 LP marógépet, később pedig egy CUT 20 típusú huzalos szikraforgácsoló gépet. A gépek remekül beváltak a szerszámkészítés során, és jelentősen hozzájárultak a cég sikeréhez, melyet jól tükröz a Renner Bt. évi kb. másfél milliárd forintos árbevétele.

A cég folyamatos növekedést mutat, az elmúlt évek során több épületet is létesítettek a gyártási kapacitás növelése érdekében, és jelenleg is folyik egy új csarnok építése.

A videóban látott Mikron HMS 400 LP szerszámgépet hamarosan részletesen is bemutatjuk Szabó Gábor, a Galika Szerszámgépek Kft. műszaki tanácsadója segítségével.


További információ:

A Renner Bt. honlapja
A Galika Szerszámgépek Kft. honlapja

Megosztás
[
    ]