CoroDrill 460-XM keményfém fúró

CoroDrill 460-XM

CoroDrill 460-XM

A CoroDrill 460-XM széleskörűen használható, nagy teljesítményű fúrót a legkülönfélébb anyagokhoz lehet használni. A fúrófej kiváló kapacitáskihasználást, rugalmasságot és sokoldalúságot biztosít. Mivel a fúró az anyagminőségek széles körében használható, a raktárkészlet mérete csökkenthető, ami nagyobb rugalmasságot és rövidebb előkészítési időt jelent.

A CoroDrill 460-XM fúró mikroszemcsés keményfémből készült, ami a keménység és szilárdság kiváló kombinációjának eredményeképpen magas kopásállóságot és hosszabb szerszámélettartamot biztosít. A speciális felületkezeléssel kialakított bevonat csökkenti a súrlódást. Az erős gerinckialakítás kiváló keresztmetszeti szilárdságot biztosít, ami a megnövekedett horony térfogattal együtt fokozza a forgácseltávolítási képességet. A 140°-os csúcsszög többféle fúrási feladathoz ideális, amihez jó középpontozási képesség és alacsony axiális erőket ébresztő kialakítás párosul.

A fúró alapkivitelben 3–20 mm-es (0,118–0,787”) átmérőben, illetve az átmérő 2–5-szörösének megfelelő hosszúságban kapható (DIN 6537 K és DIN 6537 L).
Elérhető furattűrés: belső és külső hűtéssel egyaránt IT8–IT9.

Megosztás
[
    ]