Renishaw s.r.o. az MSV Brno 2012 kiállításon

Renishaw s.r.o. az MSV Brno kiállításon - Polacsek Judit, a Renishaw PLC magyarországi képviseletének értékesítési asszisztense adott interjút a CNCMedia csapatának

Ahogy korábbi cikkünkben ígértük, beszámolunk arról, hogy a Renishaw s.r.o. milyen termékeket vonultatott fel standján az MSV Brno 2012 kiállításon. Polacsek Judit, a Renishaw plc magyarországi képviseletének értékesítési asszisztense adott interjút a CNCMedia csapata számára.

Termékpalettájuk rövid bemutatása után kitért arra, hogy milyen fontos az automatizálás és a minőségirányítás azon cégek számára, akik nemzetközi piacon szeretnének beszállítóként vagy önálló termékkel megjelenni. Emellett szót ejtett a Renishaw megtérülési kalkulátoráról is, amely a Renishaw honlapján közvetlenül is hozzáférhető.

Ahogyan a videóban is elhangzik, szerepelt a kiállításon a Renishaw univerzális mérőeszköze, az Equator, a PH20-as mérőfej,  az alkalmazási környezetben bemutatott automata munkadarab-bemérő rendszerek, az AM 250 lézer szinterező gép, valamint szerszámgépek megmunkálási képességének vizsgálatára alkalmas QC20 Ballbar vezeték nélküli körteszt eszköz is.

[nggallery id=81]

További információ

A Renishaw plc angol nyelvű honlapján

Megosztás
[
    ]