Komplex technológiai innováció az NCT Kft-nél az Új Széchenyi Terv támogatásával

 

Új Széchenyi Terv logo

A szerszámgépgyártás és az ipari elektronikai kutatás, fejlesztés és gyártás egyik, vagy talán legmeghatározóbb magyarországi szereplője az NCT Kft. A cég 1990-ben alakult. Fő profilja az ipari folyamatirányító rendszer gyártása.

Mint minden dinamikusan fejlődő piacon, az ipari elektronika és a szerszámgépgyártás piacán is rendkívül erős a verseny, lépést kell tartani a szolgáltatások, az árszint, a garanciális és azutáni szolgáltatások, képzések, oktatás terén. Állandó kihívást jelent a törzsvásárlók megtartása, új vevők elérése, a külföldi piacok megszerzése.

A 494.434.967 forint összköltségvetésű fejlesztés célja az 5 tengelyes megmunkálás körébe tartozó szoftver és hardver eszközök kifejlesztése, prototípusainak legyártása, a szériagyártásának előkészítése és ezek hozzákapcsolása, illetve integrálása az NCT Kft. NCT 202-es vezérlőjébe. A beruházáshoz 155 434 369 forint támogatást nyertek el az Új Széchenyi Terv keretében.

Magyarország megújul

A vállalkozás fejlesztésének tárgyát képező vezérlőegység lényegesen magasabb technológiai színvonalat képvisel a korábbi termékeknél. Felmérések szerint olyan tulajdonságokat, funkciókat tud biztosítani a vezérlő, amely a jelen kor elvárásainak és az ügyfelek igényeinek teljes mértékben megfelel. A fejlesztés eredményeképpen nagymértékben javul az NCT Kft. versenyképessége és piaci helyzete.

 

NCT 201 – Játék határok nélkül: https://www.youtube.com/watch?v=9ghJhzxMjP4

NCT logo

 

 

 

 

 

NCT Ipari Elektronikai Kft.
http://www.nct.hu/
apostol@nct.hu