Innovációk ünnepe a hannoveri vásáron

Amada logoMinden bemutatott termék teljesen új koncepciót, új fejlesztést vagy újításokat hordoz. Az AMADA az EuroBLECH vásáron átfogó képet nyújt a termelési megoldásairól a különböző megmunkálási területeken beleértve az automatizálást, a szoftvereket és a szerszámokat.

Fiber-lézerrel új utakon

Az AMADA két éve mutatta be a világ első 4kW-os teljesítményű száloptikás lézervágó gépét, a korszakalkotó FOL-Fiber-t, amely a legnagyobb vágási sebességet érte el a piacon. Lináris (mágneses) tengelyhajtásaival lélegzetelállító 5g-s gyorsulást és 340m/perc legnagyobb szimultán tengelysebességet ért el. A sebesség extrém pontossággal párosult, amelyet egyedülálló, egy darabból álló speciális öntvény gépágyának is köszönhetett.

Az AMADA az idei EuroBLECH-en ennek a technológia-szegmensnek a továbbfejlesztéséből született új megoldásait is bemutatja. A FIBER technológia adja a kiállítás egyik fő súlypontját négy kiállított géppel.

Az érdeklődők megismerkedhetnek az AMADA különleges fiber-lézeres hegesztő robot cellájával, a fiberlézer-stanc kombinált technológia előnyeivel, az AMADA új síkágyas fiber-lézervágójával és egy új típusú kombinált géppel, amely egy munkamenetben ötvözi a fiber-lézeres kivágást, az alakítással, a menetvágással és az élhajlítással.

Hagyományos megoldások új generációi

Természetesen az AMADA standján megtalálhatóak lesznek a hagyományos lézervágási, élhajlítási, stancolási, és kombinált-technológa legújabb generációs berendezései, illetve a különleges és sokoldalú automatizálási lehetőségek is.

Kiállított Gépek:

Amada LASBEND AJLASBEND AJ (Világújdonság)

Fiber-lézer-Stanc-Élhajlító kombi gép
Egyesült technológiák a legmagasabb igényeknek megfelelően

A LASBEND AJ egy új típusú gép. Innovatívan ötvözi a lézervágást, alakítást, menetvágást, és hajlítást egy menetben. A különböző technológiák tökéletes összhangja nagy hatékonyságot, precizitást és különleges, új alkalmazási lehetőségeket nyit.

 

 

Amada FLC-3015 AJFLC-3015 AJ (Új)

Fiber-lézeres kivágás
Gyors, precíz, hatékony

Az FLC-3015 AJ egyesíti az AMADA sokéves lézervágási tapasztalatait az innovatív száloptikás lézer technológiával. Új standardokat állít a gyorsaság és a precizitás terén a felső-közép kategóriában.

 

 

 

Amada FLWFLW-sorozat (Új)

Fiber-lézeres hegesztés
Hegesztés a legújabb technológiával

Az FLW sorozat berendezésein a száloptikás lézer technológiával történő hegesztés új távlatokat nyit meg a felhasználó számára.

 

 

 

 

 

 

Amada FLCP-2515 AJFLCP-2515 AJ (Új)

Stanc-fiberlézer központ
Tökéletes együttműködés

2kW-os száloptikás lézerével az AMADA új kombi gépe gyorsabb megmunkálást biztosít alacsonyabb energiafelhasználás mellett.

 

 

 

Amada ACIES-2512 TACIES-2515 T (Új)

Stanc-lézer központ
Nagyfokú automatizáltság

A külső szerszámcserélővel és raktár-toronnyal szerelt AMADA ACIES-2515 T típusú kombi géppel teljes mértékben kihasználhatóak a stancolás és a lézervágás kombinációjából adódó lehetőségeket.

 

 

Amada EM-3612 ZRTEM-3612 ZRT (Új)

Revolver stanc gép
Automatikusan jobb minőség nagy formátumban

Az EM-3612 ZRT egy különösen hatékony, szerszámtárral felszerelt stancoló gép, amelynek segítségével a nagyformátumú lemezek megmunkálása átfogás nélkül végezhető el nagy folyamatsebesség mellett.

 

Amada HGHG-sorozat (Új)

Élhajlító gépcsalád
Új generáció a hajlítás technológia területén

Az új fejlesztésű szervo-hidraulikus hibrid meghajtású élhajlítógép-család a felhasználóbarát kezelésen túl nagy pontossággal és gazdaságosan oldja meg a termelési feladatokat.

 

 

Amada HG-1003 ATCHG-1003 ATC (Új)

Élhajlító gép automata szerszámcserélővel
Gyorsaság kis sorozatokhoz

A szerszámcsere már nem lehet a termelékenység akadája. Innovatív szerszám-rendszerének és memorizált beállításainak köszönhetően a darabszámokat függetlenné tehetjük a gazdaságosságtól.

 

 

Amada EG-6013EG-6013 (Új)

Szervo-elektromos élhajlító gép
Kis gép kimagasló pontosság

Az egyedi meghajtási koncepciójának segítségével az AMADA bemutatja, hogyan lehet egy kompakt, szervo-elektromos élhajlító géppel a legnagyobb precizitást és gyorsaságot elérni.

 

 

 

 

 

Amada EG-6013 AREG-6013 AR (Új)

Automatizált élhajlító-cella
Az “ezermester” robotok

Több mint egy egyszerű ki- és betárazás: A széleskörű feladatok, amiket az automatizált robot elvégez, bizonyítják a gép sokoldalúságát.

 

További információ

EPL-Tech Kft.
8000 Székesfehérvár, Basa utca 4.
T/F: +36-22-315-668
info@epl.hu
www.epl.hu

Az EPL-Tech Kft. a CNCMedia Tudástárában.