FANUC vezérlő R-30iB

FANUC R30iB méretek: 500x600x470

Méretek: 500x600x470

Fedezze fel az új, kompakt kialakítású FANUC R-30iB vezérlőt, amely az új iPendant Touch betanítókonzolnak köszönhetően még könnyebben kezelhető, valamint minimális energiafelhasználás mellett maximális termelékenységet nyújt. Az R-30iB vezérlő nem más mint egy újgenerációs fejlett technológia ötvözése a továbbfejlesztett beágyazott FANUC iRVision (2D és 3D) kamerarendszerrel, ami hatékonyabbá teszi a teljes berendezést, maximálisan megbízható valamint könnyebben kezelhető. Egyszerűen: Smart, Strong, Yellow.

 

 

 

Egyedülálló előnyök a hatékonyabb vezérlésnek köszönhetően.

ÚJ: helytakarékos kialakítás

Az R-30iB vezérlő beépítési mérete 68 százalékkal csökkent (mindössze 470 mm×600 mm×500 mm) elődjéhez képest, és a maximális helykihasználás érdekében akár három vezérlő is egymásra helyezhető, ezáltal csökkentve a felhasznált alapterületet a több robotot is igénylő alkalmazások esetében.

ÚJ: intelligens betanítókonzol (iPendant Touch)

Egyszerűbb kezelhetőség, nagyobb adatátviteli sebesség, és az egyedülálló 4D grafikai funkciónak köszönhetően kiváló grafikus teljesítmény. Az eszköz tömege 10 százalékkal csökkent, és 10 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt. Az iPendant Touch teljes mértékben testre szabható képernyő funkcióval valamint számos speciális funkciógombbal rendelkezik.

ÚJ: maximális energia-megtakarítás

Az új FANUC energy saving modul használatával az energiafogyasztás minimálisra csökkenthető. További energiát megtakarító funkciók közé sorolható a külső áramforrás ki/bekapcsolásának lehetősége, a hűtő ventilátor automatikus kikapcsolása, a továbbfejlesztett fékvezérlő, valamint a csökkentett energiafelhasználású iPendant Touch. Befektetése költséghatékonyabbá válik az optimalizált áramellátásnak valamint a hatékonyabb energiafelhasználásnak köszönhetően.

ÚJ: maximális termelékenység

Húzzon hasznot a lerövidített ciklus időkből, ami nemcsak a rezgésszabályozóval ellátott robotkarnak, a hatékonyabb mozgásoptimalizálásnak valamint a továbbfejlesztett DCs (biztonsági) funkciónak az eredménye, hanem a fejlett fékkioldó rendszernek, valamint a szervo újraindítására fordított rövidebb időnek és az opcionális LVC (Learning Vibration Control) vibráció kompenzáló funkciónak köszönhető.

 

 

Helytakarékos kialakítás

Az új R-30iB vezérlő kisebb területet igényel, és egyetlen cellába való beépítése is könnyebben kivitelezhető. Több robotot is alkalmazó rendszerek esetében az R-30iB vezérlők egymásra helyezhetőek, aminek következtében még több hely takarítható meg.

Növelt helytakarékosság

Növelt helytakarékosság

 

Idő megtakarítás

Az új intelligens iPendant Touch betanítókonzol megalkotásakor az alapvető programozási utasítások és szerkesztési funkciók könnyebb és gyorsabb elérése érdekében számos új funkció került bevezetésre. Összességében elmondható, hogy az új FANUC R-30iB vezérlő úgy a fejlesztők, mint a gyártósori kezelő személyzet számára is felhasználóbarát.

Időmegtakaritás

 

 

Új intelligens betanítókonzol – iPendant Touch

  • 10 %-al alacsonyabb energiafogyasztás, és 10 %-al csökkentett tömeg
  • új, praktikus érintőképernyő
  • kiegészítő i-kulcs a kisegítő funkció gyorsabb eléréséhez
  • speciális léptető gombok a külső tengelyekhez való gyorsabb hozzáférés érdekében, így nem szükséges a teljes menün végigmenni
  • iRVision kamerarendszer betanítása számítógép segítségével vagy anélkül
  • több ablakban való megjelenítés
  • USB csatlakozó
  • testre szabható képernyő opció, amely lehetővé teszi a felhasználó által meghatározott HTML ablakok létrehozását

 

 Takarítson meg energiát

A FANUC R-30iB vezérlőhöz használt energiatakarékos modul visszatáplálja a rendszerbe a fékezéskor létrehozott kinetikus energiát, amely így újrafelhasználhatóvá válik a következő gyorsulási ciklusban. Ez csak egy a sok hasznos ötlet közül, amelynek segítségével pénzt és energiát takaríthat meg.

Energia takarékos modul

Hasznos megoldás a környezetkímélő termeléshez: az új, opcionálisan választható energiatakarékos modul

FANUC Energiatakarékos Modul (opcionális) – regeneratív módon képes a primer hálózatba visszatáplálni az energiát
Külső tápegység ki/bekapcsolás funkció – csökkenti a teljes energiafogyasztást azáltal, hogy lehetővé teszi a távolról vezérelt ki/ bekapcsolást
Hűtőventilátor automatikus kikapcsolása – a hűtőventilátor automatikus kikapcsolása a műszakváltások közötti szünetekben csökkenti az energia felhasználást
Fékszabályozó funkció – amennyiben a robot meghatározott ideig tétlen marad, automatikusan lefékezi a motort, ezáltal lecsökkentve az áramfelhasználást
ROBOGUIDE teljesítményoptimalizálás funkció – automatikusan optimalizálja a robot mozgását azáltal, hogy egy előre meghatározott ciklusban minimalizálja az energiafogyasztást
Új iPendant Touch – 10%-os energia megtakarítás

 

 

Növelje termelékenységét!

Az új FANUC R-30iB vezérlő hatása azonnal érezhető a termelékenységen a sok hasznos ötletnek és funkciónak köszönhetően, amelyek segítenek csökkenteni az üzemeltetési és ciklusidőket – kibontakoztatva a robotok teljes potenciálját.

Csökkentett fékoldásra – valamint a szervo újraindítására fordított feldolgozási idő
Robotmozgás optimalizálás – minimálisra csökkenti a ciklus időt egy meghatározott szintű fogyasztás esetében.
Rezgésszabályozóval ellátott robotkar – a finomabb mozgásoknak köszönhetően csökken a ciklusidő.

Megosztás
[
    ]