Elkészült a Mitsubishi ipari automatizálási mikro oldala

A Mitsubishi Electric Automation útjára indította új mikro oldalát, ami a szerszámgépipari automatizálás témakörét fedi le. A www.mitsubishimachinetool.com címen elérhető mikrosite könnyen áttekinthető hozzáférést ad a cég automatizálási megoldásaihoz, melyeket iparágak vagy az egyes megmunkálási technológiák szerint is böngészhetünk.

Mitsubishi Electric Automation ipari automatizálási aloldala

Mitsubishi Electric Automation ipari automatizálási aloldala

Joe Bruen, a Mitsubishi Electric Automation fejlesztési menedzserének elmondása szerint kiemelten fontos a szerszámgépgyártók számára a kihívások helyes felismerése, mert ezek legtöbbje könnyedén megoldható a Mitsubishi teljeskörű automatizálási megoldásaival. Maguk a szerszámgépgyártók, a rendszer-integrációval foglalkozók és a végfelhasználók is egyaránt találhatnak hasznos információkat a fúrással, marással, esztergálással, köszörüléssel és gépfelújítással foglalkozó aloldalakon. Minden egyes témakörhöz letölthető a cég termékeinek részletes brossúrája is.

Az oldal elindításával egy blogot is létrehoztak, ami kifejezetten a cég szerszámgépipari megjelenéseivel és újdonságaival foglalkozik. Az első ilyen közzétett megtekintési lehetőség, nem nagy meglepetésre éppen a szeptemberben megtartott IMTS volt.

A Mitsubishi Electric további mikro oldalai: