A Filtermist az AMB-n mutatta be az S-szériás szűrőit

Filtermist S-szériaAz S-szériában számos fejlesztés található, mint a gyors kioldású kefe rendszer és az új hangtompító kialakítás, amivel a szervizelés a korábbi modellekhez képest is leegyszerűsödik. Első alkalommal az egész sorozatba, a legkisebb S200-as modellbe is nagy hatékonyságú utószűrő került beépítésre. Az utószűrőnek köszönhetően teljessé válik a kis méretű centrifugális filterek széleskörű piaca.

Az S-széria minden tagja nagyobb hatékonyságot nyújt az újonnan kifejlesztett szűrőbetét anyagnak köszönhetően.

„A Filtermist folyamatosan keresi az új irányokat, amivel a termékeit fejlesztheti, mind az Egyesült Királyságbeli, mind az export piacokra, hogy nagyobb teljesítményt és további előnyt biztosítsunk vásárlóinknak. Az S-széria csak az egyik a számos új, vásárlóinknak fejlesztett termék közül, melyeket az elkövetkező hónapokban mutatunk be.” – mondta James Stansfield, a Filtermist vezérigazgatója.

A Filtermist 1969-es megalapítása óta folyamatosan a termékeinek és szolgáltatásaink fejlesztésére törekedett, hogy megfeleljen az ipar változó igényeinek. A vállalat már az Absolent csoport részeként nagy tapasztalatra támaszkodhat és az akár 20 éven át is –megfelelő karbantartás mellett – működő robosztus termékei miatt méltán érdemelte ki a hírnevét.

Stansfield hozzátette: „A hatékony olajköd kicsapatás létfontosságú szempont minden gyártulajdonosnak, mind az Egyesült Királyságban, ahol szigorú egészségvédelmi előírásoknak kell megfelelnünk, mind a tengerentúlon is. Minden esetre biztos, hogy az egészséges munkaerő a termelékeny munkaerő.”

A Filtermist International előnye a globális hálózat és nemzetközi értékesítési partnerek, csak úgy, mint a brit központban működő terméktámogatás.

További információ

A Filtermist honlapja.
A Filtermist hivatalos magyarországi forgalmazója az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.