Két CAM rendszer bemutatója egyetlen napon

A rendezvényen külön szekcióban mutatják be a HSMWorks és a SolidCAM legújabb funkcióit és felhasználóbarát kezelőfelületét, illetve a SolidWorks 2013 tervezőrendszer újdonságait. Illetve díjmentesen hozzá lehet jutni a HSMWorks 2.5D marási moduljához.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, a helyek száma korlátozott, ezért azt javasoljuk, hogy jelentkezzen még ma, a cikk alján található linken!

 

HSMWorks

 

A HSMWorks a SolidWorks páratlanul egyszerű kezelőfelületen biztosítja a felhasználóknak szerszámpályák tervezését a 2.5-től 5 tengelyes maró, valamint eszterga és maró-eszterga megmunkálásokhoz. A legmodernebb 64bites és többmagos rendszerek támogatásával és a SolidWorks intuitív tervező felületét használva gyorsan és egyszerűen készíthetőek a megmunkálandó modellekkel teljesen asszociatív megmunkálások.

A HSMWorks jól dokumentált posztprocesszora lehetővé teszi a rugalmas “gépre-szabhatóságot”. A szerszámpályák többféle szimulációja mellett a generált NC programok akár vizuálisan is ellenőrizhetőek.

Aki használja a SolidWorks-öt az a HSMWorks-ben otthonosan tud dolgozni.

CAM regisztráció

SolidCAM

 

A SolidCAM 2012 egyik legnagyobb fejlesztése az iMachining pályák 3Ds modelleken történő alkalmazhatósága. Ezzel az újítással lehetőség nyílik a 2.5D-s iMachining pályáknál használt technológiai varázsló segítségével akár komplex 3D-s munkadarabok hatékony megmunkálására. Az állandó szerszámterhelést biztosító pályák számításához csak néhány maró/gép/anyag jellemző megadására van szükség, melyet felhasználva a SolidCAM automatikusan számolja ki az iMachining pályákat, melyek alkalmazásával akár 70%-os forgácsolási idő is megtakarítható, 2-3x hosszabb szerszám éltartam mellett.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, a helyek száma korlátozott, ezért azt javasoljuk, hogy jelentkezzen még ma, a cikk alján található linken!

CAM regisztráció