DMG/Mori Seiki meghívó az osztrák Vienna-Tec-re

A kétévente megrendezésre kerülő Vienna-Tec ipari szakvásár Ausztria legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye, amely lefedi az egész ipari szektort és kiállított termékeivel jóval a határon túlról is odavonzza az érdeklődőket. A Vienna-Tec egy összefoglaló név, de valójában itt hat különálló, jól kiforrott kiállításról beszélhetünk egy tető alatt. Ezek az Automation Austria, az Energy-Tec, az IE-IndustrieElektronik, az Intertool, a Messetechnik és a Schweissen/Join-Ex.

A bécsi Messe Wien expo komplexum csarnokaiban kialakított 55 000 négyzetméteres területen egyaránt megtalálhatók lesznek ipari automatizálással, hajtástechnológiával, energia disztribúcióval, ipari elektronikával, szerszámgépekkel, gyártástechnológiával, méréstechnikával, hegesztéssel és minőség ellenőrzéssel foglalkozó standok is.

DMG/Mori Seiki meghívó

A legnagyobb szerszámgépgyártókhoz hűen a DMG/Mori Seiki is egy impozáns, 350 négyzetméteres standon készül bemutatni termékpalettájának gondosan kiválogatott modelljeit. A DMG/Mori Seiki Hungary Kft. csapata ebből az alkalomból szeretné meghívni az érdeklődőket, hogy saját szemükkel is láthassák a kiállított csúcstechnikájú szerszámgépeket. A standon 10 szerszámgép lesz megtekinthető élőben és működés közben. A vendégek komplett esztergáló és maró megmunkálásokat tekinthetnek majd meg a Mori Seiki X-class gépein, valamint öttengelyes szimultán megmunkálást a DMG öttengelyes modelljein. Emellett kiállításra kerül még a funkcionális formavilágú, új Ecoline sorozat és a DMG/Mori Seiki első közös fejlesztése, a Milltap 700 kompakt megmunkáló központ is.

Napi buszjárataival a DMG/Mori Seiki Hungary Kft. a partnerei kiutazásáról is gondoskodik a vásár ideje alatt. Ennek részletei és további információk a letölthető meghívón olvashatók.

DMG / Mori Seiki - SPRINT 50

DMG / Mori Seiki – SPRINT 50

A vásárig hátralevő hetekben egy-egy részletesebb cikkben oldalunkon is bemutatjuk majd a fontosabb kiállított szerszámgépek paramétereit és különlegességeit. Első ilyen cikkünk témája a kiemelt helyen szereplő Sprint 50 automata eszterga lesz.

Az alábbiakban a DMG/Mori Seiki standján megtekintehtő gépek listája olvasható.

Esztergálás:

  • NLX2500 – Univerzális esztergálás
  • CTX beta 1250 4A, NTX1000 – Esztergáló és maró komplett megmunkálás
  • Sprint 50 – Automata esztergálás

Marás:

  • DMU 105 monoBLOCK FD – CNC univerzális marógép
  • DMU 80 eVo – CNC univerzális marógép 5 oldalú / 5 tengelyes megmunkáláshoz

Ecoline:

  • CTX 310 ecoline – CNC univerzális esztergagép
  • DMU 50 ecoline – CNC univerzális marógép
  • DMC 635 V ecoline – Függőleges marás / univerzális marás
  • Milltap 700

Lifecycle services:

  • Microset | VIO 20|50 linear, UNO 115 ecoline

További információ

Helyszín: Vienna-Tec, B csarnok, B0322 stand
Időpont: 2012. október 9-12.

A DMG / MORI SEIKI Hungary Kft. kapcsolattartója:
Bartha-Biró Barna
Phone: +36 1 371 2450
Fax: +36 1 371 2458
Mobile: +36 30 894 5898
Email: barna.bartha-biro@dmgmoriseiki.com