Az MSV-vel indul az őszi kereskedelmi kiállításszezon Brnoban

MSV Brno 2012Szeptember elején kerül megrendezésre az MSV Nemzetközi Gépipari Vásár a Brno Kiállítási Központban, számos technológiai vásárral egy időben. Októberben a kiállítási központ alapvetően a sport témakörben kínál rendezvényeket, mint pl. az első ízben jelentkező Dance Life Expo (táncművészeti bemutató és vásár), illetve az egészségmegőrzés témaköre is terítékre kerül.

A brno-i kiállításszezon csúcsa az őszi időszak, a Nemzetközi Gépipari Vásárnak köszönhetően. A szeptember 10-én induló vásár idén az IMT Nemzetközi Szerszámgépipari Kiállítással, illetve egyéb technikai kiállításokkal – öntvénykészítés (FOND-EX), hegesztés (Welding), műanyagipar (PLASTEX), felületkezelés (PROFINTECH) és munkavédelem (INTERPROTEC) – párhuzamosan kerül megrendezésre. Az MSV fő témaköre az ipari automatizálás, és ehhez kapcsolódóan jelentkezik a JOB FAIR MSV 2012 (MSV állásbörze). Az MSV részeként tekinthető meg az India Kiállítás, 150 indiai cég bemutatkozásával, amelynek köszönhetőn a vásárra prominens indiai kormánytisztviselők látogatnak el.

MSV Brno

Október elején a Brno Kiállítási Központ alapvetően a sportnak szenteli tevékenységét: a SPORT-LIFE BIKE BRNO (kerékpáros kiállítás) és a CARAVANING BRNO (lakóautók és mobilotthonok kiállítása) rendezvényekkel. Ezek a kiállítások közép-európai viszonylatban az élmezőnyben szerepelnek a maguk szakmai területén, gazdag programkínálatukat számos sportszakember támogatja. A fenti, hagyományosan megrendezett kiállítások mellett idén a DANCE LIFE EXPO is bemutatkozik, egy táncművészeknek megrendezett kiállítás, amely lehetőséget kínál a találkozásra, tapasztalatcserére és inspirációmerítésre.

Október második felében a Brno Kiállítási Központ helyet ad a MEDICAL FAIR BRNO név alatt futó, Nemzetközi Orvosi Technológiai és Egészségmegőrzési kiállításnak, a MEDICAL SUMMIT BRNO CONGRESS elnevezésű egészségmegőrzési hét keretében. Az eheti program nemzetközi kongresszusokat és szimpóziumokat kínál, pl. minimálisan invazív és robotokkal végzett sebészet témakörben, illetve megrendezésre kerül a Cseh Orvosi Társaság éves kongresszusa.

További információ:

Az MSV Brno a CNCMedia Tudástárában.
A kiállítás honlapja.