Marás, szikraforgácsolás, optikai mérés – Meghívó a Galika nyílt napjára

A júniusban megtartott sikeres gépbemutatónk folytatásaként ismételten szeretnénk Önt meghívni a 2012.augusztus 14-16 között megrendezésre kerülő nyílt napunkra, amely mindhárom napon 9:00-16:00 óráig szabadon látogatható. 4 berendezést mutatunk be, amelyek a marás, szikraforgácsolás és optikai mérés témáit ölelik fel. Megtekintheti a Magyarországon elsőként bemutatott GF AgieChemilles Mikron HEM600-as berendezést, amely kiváló ár-értékarányának köszönhetően az egyik legnépszerűbb berendezés lehet a jövőben a 3-teneglyes CNC megmunkáló központok között.  A rendezvényen élő megmunkálásokkal prezentáljuk gépeinket. A nyílt nap során természetese az általunk forgalmazott egyéb technológiákról is információt adunk, amelyekről előzetesen a honlapunkon is tájékozódhat: http://www.galika.com

 

Helyszín:        GALIKA Szerszámgépek Kft. 2045 Törökbálint, Tó Park u. 9

Térkép:          http://www.galika.com/contacts.hu.php

Jelentkezés:   Tel.: +36-23-445-730, E-mail: info@galika.hu

A rendezvény ingyenes, azonban kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze felénk!

 

Kiállított berendezéseink és technológiák:

GF AgieCharmilles CUT20P – huzalos szikraforgácsoló

+GF+ AgieCharmilles CUT20P huzalos szikraforgácsolóA CUT20P berendezés jellemzői: kiváló ár-teljesítmény arány, alacsony üzemeltetési költségek, nagy vágási teljesítmények, gyorsan üzemkész, kényelmes magyar nyelvű kezelői felület integrált CAM rendszerrel. A 0,15-0,3 huzalátmérők könnyen használhatóak, és a gépek magas fokú rugalmasságának köszönhetően szinte minden követelményhez megfelelőek a mechanikai gyártás és a standard kivágó szerszámgyártás területén.

Katalógus

GF AgieCharmilles HEM600 – CNC megmunkáló központ

+GF+ AgieCharmilles HEM600- CNC megmunkáló központEzen vertikális CNC megmunkáló központok új standardot állítanak fel a VMC kategóriában. Érté-keik az egyszerűség, korszerűség és robosztusság, kombinálva a még soha nem látott ár-érték aránnyal. Mikron HEM 600 és 800Gazdaságos 3-tengelyes megmunkálás jó felület minőséggel és nagy pontossággal. Anyagilag elérhető összetevők a nagyméretű precíziós munkadarabok gyártásához.

GF AgieCharmilles Form200 – tömbös szikraforgácsoló IQ réz és IQ grafit technológiával

+GF+ AgieCharmilles Form200 – tömbös szikraforgácsoló IQ réz és IQ grafit technológiávalA FORM200 tömbös szikraforgácsoló gépek egyesítik a termelékenységet a rugalmassággal. ISPG (Intelligent Speed Power Generator) generátorral rendelkeznek, amely a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően új mércét állít a felületminőség, anyagleválasztási teljesítmény és formapontosság tekintetében. Az elektróda kopása az összes megmunkálási folyamatnál a nagyolástól a simításig jelentősen csökken, mindegy hogy réz- vagy grafit-elektródát használnak.

Katalógus

OGP – Flash CNC300 – multiszenzoros mérőgép

OGP FLASH CNC300 multiszenzoros mérőgépAz OGP (Optical Gaging Products) 1945 óta az egyik vezető gyártója az érintésmentes és multiszenzoros mérőgépeknek.  A gyártmányok típusai: multiszenzoros mérőgépek, optikai vizsgálat, videó mérés, lézeres szkenner stb. Bemutató gépünk a SmartScope CNC300 a legjobb választás az automatikus térbeli méréshez. A berendezéshez számos opció is hozzárendelhető, mint pl. mérőtapintó, mikro-tapintó.