FARO Prime mérőkar

FAROA FARO Technologies Inc. bejelentette legújabb és eddigi legpontosabb mérőkarját a FaroArm termékcsaládban, a Prime mérőkart. Ez a hat tengelyes, hordozható mérőkar nagy pontosságával kimagasló értéket jelent mindazon felhasználóknak, akik tapintó mérőgépet keresnek a mindennapi mérési, minőségbiztosítási feladatok elvégzéséhez.

Négy különböző hosszúságban, 1,8-tól 3,7 méterig kapható. A FARO Prime mérőkar 0,019 mm-es pontosságot biztosít. A FaroArm termékcsalád legújabb tagja is Bluetooth® kapcsolattal rendelkezik, így nincs szükség a laptop és a mérő berendezés közötti vezetékes kapcsolatra. A hosszabb akkumulátor élettartam és kompozit anyagok felhasználásával kialakított géptest műhely szinten is tartósan helyt áll. A tulajdonságainak köszönhetően a Prime ideális megoldás alapszintű mérési, reverse engineering, CAD modell és alkatrész összehasonlítási és egyéb kapcsolódó, nagy pontosságot igénylő feladatok elvégzéséhez, ahol kézi mérésre van szükség.

FARO Prime mérőkarA FaroArm termékskáláján a Prime mérőkar a Fusion és az Edge mérő berendezések közti űrt tölti be. A FARO Edge továbbra is exkluzív szolgáltatásokat nyújt, mint az érintőképernyő, a fedélzeti operációs rendszer és az iparban jelenleg legkisebb és legkönnyebb kézi lézer szkennere, a FARO Laser Line Probe (LLP). „Az ügyfeleink igényei vezetik a FARO innovációit” magyarázta Orlando Perez, a FaroArm termék menedzsment igazgatója. „A vásárlóink nagyobb pontossági igényt támasztanak a mindennapi tapintó mérővel végzett mérési feladataik elvégzéséhez, az Edge-ben található további 3D mérési szolgáltatások és képességek nélkül. Erre az igényre a válasz a Prime. Pontos, tartós, egyszerű a használata és azt a megoldást nyújtja, amire az iparnak szüksége van.”

A Prime kompatibilis a FARO CAM2 Measure 10 szoftverével is és már elérhető világszerte a FARO-tól. „Örülünk, hogy bemutathatjuk az új Prime-ot. Ez a legpontosabb FaroArm, egyedülálló ár-érték arányon” mondta Jay Freeland, a FARO vezérigazgatója. „Ez az új FaroArm kiemelkedő teljesítményre képes és így az innovatív technológiáink elérhetőek lesznek egy teljesen új, potenciális ügyfélkör számára is. Úgy gondoljuk, meg fogják kedvelni a Prime-ot.”

 

További információ

A FARO termékek magyarországi forgalmazója a Sidex Trade Kft.
A FARO honlapja.

Megosztás
[
    ]