A Titus a METEF kiállításon mutatta be öntőgépei új generációját

LamaCaster 100

LamaCaster 100

A Titus Technologies LamaCaster H100 és a LamaCaster H65 új, hatékony, hidraulikus nyomásos öntőgépei jelentős termelékenységnövelést tesznek lehetővé a kis és közepes méretű, precíziós cink alkatrészek gyártása terén.

A LamaCaster H65 egy kompakt kivitelű, kis ökológiai lábnyomú, hidraulikus nyomásos öntőgép. Ez a gyors és rugalmas multislide gép a leghatékonyabb megoldás a kisméretű (60g-ig), bonyolult cink alkatrészek tömeggyártására. Az öntvények nagy pontosságát, kiemelkedően jó minőségű felületét, illetve a konzisztens minőséget az egyes öntések kiváló ismételhetősége adja, nagymennyiségű gyártás esetén is.

A nagyobb, és hatékonyabb LamaCaster H100 egyfajta válasz a növekvő piaci igényekre, amely elsősorban a nagyteljesítményű, 100mm x 100mm munkaterületű gépekre vonatkozik. A hidraulikus befecskendezés és a hibrid befogató rendszer kombinációjának köszönhetően akár 225 g-os munkadarabok is készíthetők. A merev felépítmény és a hatékony befecskendező rendszer révén ideális kis és közepes méretű, cink precíziós alkatrészek gyártására, ahol a felület galvanizálása és a minimális porozitás alapkövetelmény.

A Titus Technologies

A Titus Technologies multislide nyomásos öntőgépek gyártásával foglalkozik, precíziós alkatrészek gyártásában szerzett, több mint 30 év tapasztalatával a háta mögött. A LamaCaster öntőgépek gyártása mellett egyénre szabott cinköntő szolgáltatást is nyújt, az egyedi vevői igényeknek megfelelően, egyúttal terméktervezést, mérnöki feladatokat, szerszámfejlesztést és gyártást, valamint automatizált összeszerelő gépeket is kínál; minden szükséges technológia cégen belül rendelkezésre áll.

A Titus Csoport

A Titus Csoport kisméretű alkatrészek gyártásához kínál versenyképesség-növelő megoldásokat. Az innovatív termékkialakításnak, a szakértelemnek és a kiváló szervizháttérnek köszönhetően a cég partnerei növelhetik a gyártás termelékenységét, minőségét, csökkenthetik a gyártási költségeket, illetve könnyebbé, költséghatékonyabbá tehetik az összeszerelést. A cég bevételének nagy része az alaptevékenységből származik: bútorszerelvények, kivetőpántok és bútorajtókhoz csillapítók. A bútorszerelvény gyártásban megszerzett speciális mérnöki szaktudást a cég egyéb területeken is kamatoztatja, pl.: többfunkciós csillapító technológiák, automata összeszerelő rendszerek, szerszám- és ultrahangos rögzítéstechnológia az elektronikai, autó-, orvosi műszer, háztartási gép- és fémmegmunkáló iparban.

További információ:

www.titusplus.com

Megosztás
[
    ]