A MILLTRONICS megnyitotta új európai technológiai központját

A HURCO csoport tagja október 18 és 21. között egy OPEN HOUSE kiállítással egybekötve avatta fel új csehországi központját. A MILLTRONICS a már ismert eszterga- és maróközpontok mellett új, kibővített termékportfólióját is ismertette.

Milltronics_2

A MILLTRONICS EUROPE B.V. jó ideje biztos pontnak számít a maró és esztergáló megoldások terén. A már bevált gépek és szolgáltatások mellett idén új értékesítési és szervizhálózattal bővítette európai vonalát a cég. Az októberi házi kiállítással egybekötve a MILLTRONICS új technológiai központot nyitott meg Európa szívében, Csehországban.

A MILLTRONICS eddigi működése során is nagy hangsúlyt fektetett ügyfelei igényeinek minőségi és szakszerű kiszolgálására. Az új TECH CENTER lehetővé teszi azt, hogy ez a minőség maradjon, az ügyfélkör viszont bővüljön, így a maró-eszterga specialista minél szélesebb körű szolgáltatást tudjon nyújtani Európa-szerte. A már bevált maró és eszterga megoldásokon túl a kibővített termékportfólió természetesen a magyar gyártók számára is elérhető, hiszen a cég magyarországi forgalmazója, az IC-Hungary is naprakész és teljeskörű szolgáltatást biztosít ügyfelei számára. 

Milltronics_1

A három napos OPEN HOUSE során a látogatók találkozhattak a MILLTRONICS lineáris vezetőkkel ellátott vertikális megmunkáló központjainak és kombinált esztergáinak széles választékával, amelyek a legegyszerűbbtől egészen a legbonyolultabb feladatig minden problémára megoldást jelentenek.

A MILLTRONICS új technológiai központjában felsorakoztatta CNC gépeinek teljes arzenálját. Marás tekintetében megismerkedhettek a felhasználók a BR sorozatú hídmarókkal, a VM sorozatú függőleges megmunkáló központokkal, valamint a Performance IL és Performance XP sorozatú függőleges megmunkáló központokkal is. Az esztergák terén jól felépített, megbízható, könnyen használható, kombinálható és konfigurálható gépek kerültek a fókuszba.

  • A VM sorozatú függőleges megmunkálóközpontok tökéletes funkcionalitás és kiváló teljesítény kombinációját jelentik, kiváló árkategórián belül.
  • Az ML sorozatú kombinált esztergagépek szintén változatos munkafolyamatokat tesznek lehetővé a felhasználók számára, kézi műveletektől a CNC vezérelt megoldásokig. Számos opcióval rendelkeznek, jól konfigurálhatók, akár furatméret, akár ágyhosszúság alapján.

Milltronics_3

A rendezvényen kiállított gépek közül nagy érdeklődés övezte a VM4020 vertikális megmunkáló központot is. A gép és alapvetően a MILLTRONICS újításainak sajátossága, hogy amíg a mozgástartomány, az orsófordulatszám, a teljesítmény és a felszereltség váltakozik, addig a legfontosabb jellemzők és legjobb tulajdonságok változatlanok maradnak, így stabil, hosszútávú megoldást jelentenek a műhelyek, gyártóüzemek számára.

A VM4020 jellemzői közé tartozik az 1 016 x 508 x 508 mm X / Y / Z mozgástartomány, a 3-fázisú áramfelvétel, a 18 mm-es T-horony méret, valamint a több mint 4 tonnás gépsúly, amely 907 kg súlyú munkadarab megmunkálására alkalmas. Vezérlés terén +/- 0,005 mm ismételhetőséggel rendelkezik, a maximális előtolása a vágás során pedig 12,7 m/min. BIG-PUS – ISO No. 40 orsókúppal van ellátva, az orsó fordulatszáma 10 000 ford./perc. Dupla karos automata szerszámváltóval szerelték fel a gépet, illetve MAS 60° Retention Knob Style CT-Flange 40 Taper szerszámbehúzóval. A VM4020 vertikális megmunkálóközpont +/- 0,005 mm pozicionálási pontosságra képes mozgás terén.

További információ:

Az IC-Hungary hivatalos honlapján.

A MILLTRONICS hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]