Mérjünk együtt! – A Gordiusz Alfa Méréstechnikai Nyíltnapján

MCA CMM ManagerA méréstechnikai üzletág nagy pontosságú és megbízható mérőeszköz kínálatában megtalálhatóak a NIKON méréstechnikai eszközei, továbbá a hazai felhasználók részére a tavalyi évben bemutatott tajvani gyártmányú INSIZE teljes termékportfoliója.

A nyíltnapon a NIKON MCAII 7 tengelyes kézi koordináta mérőkar és a hozzátartozó teljes körű méréstechnológiai szoftver a Focus 10 program, illetve az INSIZE legkedveltebb méréstechnikai termékei mutatkoznak be.

NIKON MCAII 7 tengelyes mérőkar – Kézben tartható termelékenység

A NIKON MCAII kézi koordinátamérő kar pontos, megbízható és kényelmes hordozható érőrendszer 7 tengelyes változatával ismerkedhet meg, aki 2012. július 11-12-én ellátogat a Gordiusz Alfa Mérjünk együtt! – Méréstechnikai Nyíltnapjára.

A mérőeszköz vezeték nélküli működésének és akkumulátoros áramforrásának köszönhetően, tökéletesen helytáll mérőlaborban, üzemben vagy terepen egyaránt.
MCA v2 szkennerAz MCAII mérőfej rendszerek széles skálájával felszerelhető, legyen az lézer szkennelés, érintéses mérés és folyamatos szkennelés.

A digitális lézer szkenner ESP 3 technológiával támogatott szkennelést végez bármilyen anyagon, és minimális idő alatt készít részletes digitális leképezést a vizsgált tárgyról. Ideális munkadarab CAD összehasonlításhoz, lágy vagy törékeny elemek vizsgálatához és visszafejtéshez. Választható 50, 100, 200 mm-es olvasási szélességgel. Akadálytalan integrálás Focus pontfelhő szoftverrel és egyéb gyártótól származó szoftvercsomaggal.

Az MCAII számos érintéses mérőfejet támogat. Az „automatikus mérőfej felismerő” eszközzel a kezelő a munkafolyamat során cserélhet mérőfejet, és a vizsgáló szoftver automatikusan, átkalibrálás nélkül azonosítja a „csatlakoztasd és mérj” típusú mérőfejeket. Az MCAII előkalibrált tapintó csúcsokkal kapható, így még az új csúcsok is azonnal használhatók.

A kézi koordinátamérő gépet a gyakorlatban a Gordiusz Alfa szakértő mérnökei mutatják be a résztvevők részére.

Hozza magával mérni kívánt alkatrészét és hasonlítsa össze a modelleket a mérési eredményekkel!

Találkozzunk a Gordiusz Alfa Méréstechnikai Nyíltnapján!

Időpont: 2012. július 11-12.

Helyszín: Gordiusz Alfa DEPO, 2045 Törökbálint, FSD Park 1.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció és időpont foglalás:
Gordiusz Alfa – Csányi Éva – marketing koordinátor
E-mail: csanyieva@gordiuszalfa.hu
Telefon: +36-20-386-3326

Nikon nyíltnap

A Gordiusz Alfa cégről

„Gordiusz Alfa a fémipar szakértője!”

Ez számunkra azt jelenti, hogy megoldásokat szállítunk a fémiparban, tehát küldetésünk fő sarokpontja: Kitűnő minőségű termékekkel, szolgáltatásokkal és vevőink elégedettségével szolgájuk a gépipar folyamatos fejlődését. Ehhez ismernünk kell a vállalkozások igényeit, partnereink piaci adottságait, hogy rugalmas, célorientált ajánlatokat adjunk, az igényeiknek megfelelően. Sikerünk alapja nem a gyors üzlet, hanem sokkal inkább a megbízható partneri kapcsolat és a személyes konzultáció. Nem egy szerszámgépet vagy szolgáltatást értékesítünk, hanem folyamatos, kölcsönös előnyökre épülő kapcsolatokat alakítunk ki, és ezt hosszútávon működtetjük partnereinkkel, így járulva hozzá az ipar fejlődéséhez. Cégünk összekötő kapocs a modern technológiák szállítói és felhasználói között. A Gordiusz Alfa által forgalmazott termékekkel kapcsolatos további információkért kérjük látogasson el a www.gordiuszalfa.hu  honlapra.

A NIKON cégről

A NIKON méréstechnika egyedülálló módon ötvözi az érintésmentes mérési technológiát az optikai kiválósággal a Nikon ipari méréstechnológiai megoldásaiban. Mivel az összetett termékkör biztosítja az alkatrészek külső és belső formáinak (szub)mikronos pontosságú mérését, a NIKON méréstechnológiai megoldásait az autóipar, a repülőgép gyártás, az  elektronika, az orvostechnológia, a hajógyártás, a kozmetikai ipar, az általános ipari termelés, és más iparágak világszínvonalú gyártói alkalmazzák. Bővebb termék információt a www.gordiuszalfa.hu/Nikon oldalon talál.