Hogyan vág egy vízsugaras vágógép hatékonyan?

A Gordiusz Alfa az amerikai OMAX és MAXIEM Vízsugaras vágógépek kizárólagos magyarországi képviselőjének Vízsugaras Vágástechnikai Nyíltnapján a résztvevők megismerkedhetnek az amerikai OMAX MAXIEM családhoz tartozó 1530 típusú CNC vezérelt Vízsugaras Vágógéppel.

A rendezvényen az érdeklődők meggyőződhetnek a saját munkadarabjukra vonatkozó vágásminőségről, a vágásidő kalkulációjáról és a pontos vágási költségről.

MAXIEM 1530 CNC vezérelt Vízsugaras Vágógép

Industriautomation május 17-09A MAXIEM Vízsugaras vágógép kimagasló teljesítményt, sokoldalú felhasználást és nagy produktivitást nyújt elérhető áron.
Az Omax gyártja a legújabb fejlesztésű közvetlen hajtású szivattyút a nehézüzemű ipari felhasználók részére. Az szivattyút úgy fejlesztették, hogy a bemeneti energia 85%-át eljuttatja a vágófejhez. Kevesebb energia felhasználással, gyorsabb vágást produkál alacsonyabb költségen, a nyomásfokozós szivattyú technológiákhoz képest.

A MAXIEM 1530 egy 30 LE (22 kW) teljesítményű nagynyomású Direkt Hajtású 50.000 PSI szivattyúval szerelt és A-Jet™ 3D-s vágófejjel ellátott berendezéssel ismerkedhetnek meg az ügyfelek a Gordiusz Alfa soron következő nyíltnapján.

Eleget téve a növekvő piaci igényeknek a Vízsugaras Vágógép különösen kemény, visszaverő képességgel rendelkező és szigetelő anyagok vágására is alkalmas, amely a meglévő megmunkálási lehetőségeket jelentős mértékben kiegészíti (ilyenek például: márványüveg, gránit, acél, alumínium, kő, kerámia, műanyag, stb.)

Az összes többi MAXIEM berendezéshez hasonlóan, az 1530 modell legnagyobb előnye a sima megmunkált felület, amely szükségtelenné teszi a további megmunkálást. A vízsugaras vágóberendezések esetében a megmunkálási folyamat során nem keletkeznek mérgező gázok és nem használ olajat.

A 1530 olyan híd típusú berendezés, amelyet az Omax által szabadalmaztatott lineális hajtásrendszerrel szereltek fel. A hajtás nagy pontosságot ér el a pozíciónáló hurok bezárásával lineális enkóderek segítségével. A motoros Z tengely szintén szoftver által vezérelt, automatikus kiállással és fejkiemeléssel.

Industriautomation május 17-08A MAXIEM 1530 az Omax által kifejlesztett Intelli-MAX® szoftvercsomagját használja, amely Windows® 7 Ultimate operációs rendszeren fut. A szoftver korlátlan programozási kapacitást biztosít a komplex formákhoz és hosszú szerszám utakhoz. A program a legtöbb programozási és szerszám beállítási munkát automatizálja, amellyel megkönnyíti a gépkezelő munkáját és számos testre szabási opciót tartalmaz a gyakorlott felhasználónak. Az ingyenes programfrissítés a MAXIEM berendezés teljes élettartamára érvényes.

Az OMAX büszkén ajánlja az opcionális kiegészítők széles skáláját. Ezek közül a legnépszerűbb kiegészítő az A-Jet™ vágófej. A-Jet™ vágófej pontos, rézsútos éleket alakít ki a felhasználó által kiválasztott szögekben. Az A-Jet™ teljes egészében szoftveresen vezérelt tartozék, mely két mozgó tengellyel egészíti ki a rendszert, lehetővé téve a fúvóka 0 -60°-os billentését a függőlegeshez képest. Az A-Jet™ süllyesztett nyílásokat és puzzle kirakó formájú darabokat vág ki ferde szélekkel. A tartozék további mozgástengelyeket hot létre, így a kezelő hegesztésre alkalmas fém éleket hozhat létre és alakíthat ki.

A fejlett, nagyon hatékony vízsugaras vágóberendezések és tartozékaik fejlesztésén túl a cég feladata a világszínvonalú szerviz és támogatás biztosítása is. Világszerte folyamatosan nő az igény az OMAX berendezései iránt, ezért folyamatosan bővíti a technikai támogatási csoport létszámát a nemzetközi vásárlók számár a nyújtott jobb szolgáltatás érdekében. Az OMAX kizárólagos forgalmazója a Gordiusz Alfa rendelkezik igazolt szakértő technikusokkal, akik segítségével gyorsan és hatékonyan tudnak reagálni bármely vásárlói kérdésre vagy problémára.

Hozza el munkadarab rajzát és ismerkedjen meg a hatékony vízsugaras vágás lehetőségével!
Találkozzunk a Gordiusz Alfa – OMAX MAXIEM Vízsugaras Vágástechnikai Nyíltnapján!

Időpont: 2012. július 6. (péntek)
Helyszín: Gordiusz Alfa DEPO, 2045 Törökbálint, FSD Park 1.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció és időpontfoglalás:

Gordiusz Alfa – Csányi Éva – marketing koordinátor
E-mail: csanyieva@gordiuszalfa.hu
Telefon: +36-20-386-3326

Gordiusz Alfa OMAX Nyíltnap

 

A Gordiusz Alfa cégről

„Gordiusz Alfa a fémipar szakértője!”

Ez számunkra azt jelenti, hogy megoldásokat szállítunk a fémiparban, tehát küldetésünk fő sarokpontja: Kitűnő minőségű termékekkel, szolgáltatásokkal és vevőink elégedettségével szolgájuk a gépipar folyamatos fejlődését. Ehhez ismernünk kell a vállalkozások igényeit, partnereink piaci adottságait, hogy rugalmas, célorientált ajánlatokat adjunk, az igényeiknek megfelelően. Sikerünk alapja nem a gyors üzlet, hanem sokkal inkább a megbízható partneri kapcsolat és a személyes konzultáció. Nem egy szerszámgépet vagy szolgáltatást értékesítünk, hanem folyamatos, kölcsönös előnyökre épülő kapcsolatokat alakítunk ki, és ezt hosszútávon működtetjük partnereinkkel, így járulva hozzá az ipar fejlődéséhez. Cégünk összekötő kapocs a modern technológiák szállítói és felhasználói között. A Gordiusz Alfa által forgalmazott termékekkel kapcsolatos további információkért kérjük látogasson el a www.gordiuszalfa.hu  honlapra.

Az OMAX cégről

A Kentben, Washington államban található székhelyű OMAX® Corporation világvezető az abrazívsugaras vágóberendezések terén. Minden OMAX JetMachining® rendszer a vállalat innovatív vezérlőszoftverével van ellátva, amely megfizethető abrazívsugaras vágó technológiát biztosít a sokféle és folyamatosan növekvő számú iparág számára.