BLECH Eseménysorozat: BLECH Kína 2013

BLECHChina

A Mack Brooks Exhibitions bejelentette, hogy 2013. május 14-16 között a Suzhou Nemzetközi Kiállítási Központban megrendezésre kerül a BLECH Kína 2013 expó.

A BLECH Eseménysorozat keretében a BLECH Kína, a BLECH India és a BLECH Oroszország közösen rendezi meg 2013-ban fémlemez-megmunkálásra specializálódott kiállítását, a kulcsfontosságú növekvő piacokra fókuszálva. A rákövetkező évben, a BLECH Eseménysorozatban a EuroBLECH kiállítás következik, amely a világ vezető fémlemez-megmunkálási technológiáit bemutató expó. Szemben a EuroBLECH kiállítással, amely a világ minden részéről várja kiállítóit és látogatóit, a BLECH Oroszország, BLECH India és BLECH Kína az érintett országok nemzeti piacait célozza meg.

A BLECH Kína 2013 lehetőséget kínál a gyártóknak és a forgalmazóknak, hogy termékeiket, technológiáikat és szolgáltatásaikat bemutassák az egyre izgalmasabb és dinamikusabb gyártói

piacokon. A másik két BLECH expóhoz hasonlóan a BLECH Kína is lefedi a fémlemez-megmunkálás legkülönfélébb területeit, úgymint fémalakító és hajlító megoldások, sajtolás, préselés, automatizálás, flexibilis gyártórendszerek, fémadagolás, forgácsolás, lyukasztás, forrasztás/hegesztés, felszerszámozás, lézer technológia, CAD/CAM, simítás/felületkezelés, minőségbiztosítás és fémkezelés.

Az utóbbi években a kínai gazdaság a Jangce-folyó deltájában az ország gazdasági motorjává vált. A régió – Shanghai, Suzhou, Ningbo, Wuxi, Nanjing, Changzhou, Jinhua, Taizhou és Wenzhou városokkal – a GDP 26%-át és 37%-os exportvolument hoz, 52% külföldi befektetői tőkét vonz, és minden évben konzisztens kétszámjegyű növekedést produkál. 2006-ban a Kínai Nemzeti Fejlesztési Program a Jangce-folyó deltáját nyilvánította Kína legjelentősebb gazdasági központjává; fontos nemzetközi kapu az ázsiai-csendes-óceáni és az azon túli térség számára.

Shanghai mellett Suzhou a második legnagyobb ipari város, GDP-je az ötödik legmagasabb Kínában. 10 milliós lakosságával nemzetközi és hazai befektetői csomóponttá vált. Shanghaitól nyugatra fekszik, elérhető közelségben, így mind a Shanghai Pudong, mind a Shanghai Hongqiao nemzetközi repterek könnyen megközelíthetőek.

Az autó- és általános gépipar, IT, telekommunikáció, építőipari és fogyasztói termékek piacai Kína szerte kiemelkedő üzleti lehetőségeket kínálnak. Míg a világgazdaság lassulása az utóbbi hónapokban érezteti hatását, a gazdasági szakemberek kontrollált és kisebb lassulást prognosztizálnak: a becslés szerint Kína összes éves növekedési rátája 8,6%-ról 8,0%-ra esik 2012-ben, melyet a 2013-as év nagyobb növekedése követ. A gyártás továbbra is nagy volumenű befektetést generál a fémlemez-megmunkálási technológiák és termékek minden végfelhasználói szektorában.

A BLECH Kína 2013-mal egy időben megrendezésre kerül a Fastener Fair China 2013, amely egy gépipari kötési és szerelési rendszereket (pl. csavarozás, szegecselés) bemutató kereskedelmi kiállítás.

forrás: http://www.blechchina.com