A Sodick bemutatja az új AG100L tömb-szikraforgácsoló gépet

Sodick AG100L

Sodick AG100L

A szikraforgácsoló berendezéseket gyártó Sodick Inc., piacra bocsátotta az AG100L környezetbarát, tömbös szikraforgácsoló gépét. Az AG100L a Sodick legnépszerűbb tömbös szikraforgácsoló termékcsaládjának, az AG sorozatnak legújabb tagja.

Az AG100L egy egyszerűsített vezérlőmechanizmussal rendelkezik, amelynek eredményeként közvetlen kapcsolat van a hajtás és a vezérlés között, így a lehető leggyorsabb szervó-reakcióidő és mindenkor optimális szikraköz érhető el. Az automata, háromoldalú, függőlegesen mozgó, leereszthető munkatartály megkönnyíti a nagyobb munkadarabok behelyezését és kivételét.

Az AG100L X, Y és Z tengelyei lineármotoros meghajtással működnek, melyhez 10 éves pozicionálási garancia jár. A gép standard tartozéka a zéró elektróda kopást megközelítő CGF2, illetve a finom felületek elérését segítő SVC áramkör.

Az AG100L X, Y, Z szánjainak lökete 1200 x 650 x 500 mm, maximum 5000kg-os munkadarab megmunkálására alkalmas.

Az 1976-ban alapított Sodick Inc., több mint 50 000 szikraforgácsoló gépet adott el világszerte, melyből több mint 25 000 lineáris motorral szerelt gép volt. A Sodick gépeit kovácsoló süllyesztékek és fröccsöntő szerszámok gyártására, illetve olyan eljárásoknál használják, ahol a standard technológia nem alkalmazható. A céghez négy ISO-minősítéssel rendelkező gyár tartozik, amelyek világszerte 3100 alkalmazottat foglalkoztatnak, illetve Chicagóban, New Jersey-ben és Kaliforniában technológiai központjai vannak. A Sodick kínált ügyfeleinek elsőként 10 éves pozicionálási garanciát az összes lineáris hajtású szikraforgácsoló gépére.

További információ

IC Hungary Kft. a CNCMedia Tudástárában
Az IC Hungary Kft. honlapja
A Sodick honlapja

Megosztás
[
    ]