A LiuGong Almere-ben megnyitotta új európai képviseletét

LliugongA LiuGong Machinery Corp. a mai napon hivatalosan megnyitotta európai képviseletét a hollandiai Almere-ben. A cég globális fejlődési stratégiájában fontos szerepet játszik az európai piac, így az új képviselet az egyik legaktívabb tengerentúli bázis lesz.

A létesítmények közel 4000 m2 területet foglalnak el, a teljes telekméret közel 4000 m2. Földrajzi elhelyezkedése révén (körülbelül 35 km Amszterdamtól) bármely európai nagyváros könnyen megközelíthető a bázistól légi, vízi, vagy közúti szállítással. Az európai képviselet a LiuGong meglévő és leendő ügyfelei számára régióközpontként fog működni a kereskedelemi elosztás, a technikai segítségnyújtás és az alkatrész-utánpótlás területén. Kulcsfontosságú szerepet tölt be európai vevőközpontként, így hatékonyabban szolgálhatók ki az ügyfelek igényei.

“Az új iroda erősíteni fogja a felsőkategóriás építőipari gépgyártó márkánk piaci jelenlétét, az egész európai piacon kiszolgálja viszonteladóinkat és vevőinket” mondta Wang Xiaohua, a Guangxi LiuGong Machinery Corporation elnöke. “Munkatársaink könnyebben tudnak kommunikálni európai ügyfeleinkkel, és jobban megismerhetik az adott piac helyi sajátosságait és igényeit. Ezáltal nem csak hatékonyabban tudunk vevőink igényeire reagálni, hanem lehetőség nyílik a helyi kívánalmaknak megfelelő termékek kifejlesztésére.”

A LiuGong több mint öt éve forgalmaz gépeket Európában. A cég a piacon található több mint 9 termékcsoport mindegyikét speciálisan az európai igények figyelembevételével tervezte, kezdve a motorok károsanyag-kibocsátási határértékétől a gépméreteken és -arányokon keresztül a vezetőfülke ergonómiai kialakításáig.

A LiuGong az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektet az európai piacra. Múlt év decemberében a cég egy kifejezetten Európára szabott pénzügyi programot vezetett be. Ezen kívül elkezdődött a Lengyelországban frissen megvásárolt üzem újra szerszámozása, amelynek célja a kotrógép-gyártás beindítása volt. Az elmúlt évben a LiuGong sikeresen megduplázta viszonteladói hálózatát. A törekvések eredményei már láthatók, hozzájárultak a cég eladási statisztikájának javításához. 2011-ben a LiuGong közel 200%-kal növelte európai eladási eredményét.

“Továbbra is igyekszünk megmutatni, mennyire elkötelezetten dolgozunk ügyfeleink igényeinek kielégítésén szerte a világon, és hogy képesek vagyunk növelni üzleti lehetőségeinket az európai piacon” mondta Wang elnök úr. “Nagyon szeretnénk egyre nagyobb nyomot hagyni Európában, és egyre jobban hozzájárulni a régió gazdasági növekedéséhez.”

 

LiuGong CLG888III munkagép

LiuGong CLG888III munkagép

A LiuGong első osztályú építőipari gépgyártó lévén nagyminőségű erőgépek teljes sorát kínálja a világpiacon. Bármely kínai gépgyártóval összevetve a Liuzhou-ban található képviselet büszkélkedhet az egyik legkiterjedtebb termékcsoporttal, beleértve a kerekes rakodókat, kotrógépeket, autó és lánctalpas darukat, bulldózereket, úthengereket, motoros grédereket, villásemelőket, mini kotrógépeket, mini rakodókat, kotró rakodókat, aszfaltterítőket, aszfaltaprítókat, betonkeverőket, fúrógépeket, és külfejtési billenőkocsikat.

A cég egyike a világ leggyorsabban fejlődő CE (EU konform) vállalatainak: 2011-ben 2.76 milliárd USA dollár eladási eredményt produkált, 61 700 darab éves gépeladással. A LiuGong a befektetőinek átlagban 40%-os éves bevételnövekedését hozott az utóbbi hat évben a tengerentúli piacokon. A világ legjobb 17 gépgyártó cége között tartják számon.

Kínai versenytársaival összehasonlítva a LiuGong, mint piacvezető gépexportőr az egyik legnagyobb viszonteladói világhálózatot tudhatja magáénak. A hálózat több mint 380 viszonteladót jelent több mint 115 országban, 10 háttérirodával, amely a technikai személyzetet és az alkatrészellátást biztosítja 48 órás szállítási határidővel. Erős viszonteladói és háttérrészlegei, valamint a kirendeltségek vevőközpontú felépítése révén a cég egyedülálló módon támogatja ügyfelei igényeit világszerte a hét minden napján, napi 24 órában.

A LiuGong gépei megállják helyüket a gyorsan növekvő piacokon. A kínai környezet – ez volt elsődlegesen mérvadó a gépek tervezésénél – köztudottan a legkeményebb a világon, a karbantartások között futott időt, a nehéz munkakörülményeket, a nagy költséghatékonyságot és a nehéz működési feltételeket tekintve. A LiuGong gépeiben alkalmazott technológiák már bizonyítottak és kiválóan működnek mostoha körülmények között is; hatékonyak, strapabíróak, egyszerű az üzemeltetésük, könnyű a karbantartásuk és egy megfizethető értéket képvisel.

A LiuGong jól ismert előremutató terveiről. 24 gyártóüzeme működik Kínában, Lengyelországban és Indiában, mindegyik szigorúan a Six Sigma minőségelőírási módszer szerint. A cég ezen kívül világklasszis kutatás-fejlesztési cégeket is támogat, több mint 14 000 dolgozója – közülük 1000 mérnök – áll minden egyes gép mögött, amely a gyártósorról legördül. Ügyfeleivel kialakított szoros kapcsolata, valamint meglévő piacainak ismerete révén a LiuGong megosztja tudását a jelen projektek érdekében, miközben megpróbál felkészülni a holnap kihívásaira. További információért látogasson el a www.liugong.com weboldalra.

A LiuGong Machinery Corporation több mint 50 éve piacvezető a kínai építőipari gépgyártás területén. Az ország első modern kerekes rakodójának megalkotása óta a LiuGong mára a világ egyik leggyorsabban fejlődő, globális, teljes termékpalettát felvonultató CE vállalata. Alkalmazottainak lehetőséget, vevőinek minőségi termékeket és szolgáltatásokat, befektetőinek anyagi sikert kínál, működési régiójában pedig támogatja az adott közösséget.

További információ

A LiuGong hazai forgalmazója a Best Machinery Kft.
A cég földmunkagépes aloldala ezen a linken érhető el.