Reality Redesigned: A legjobb három

2012. május 24-én, csütörtökön került napvilágra a Reality Redesigned  PINKBIKE verseny 3 legjobbja az atlantai SME RAPID rendezvényen.

A több mint 300 000 nézőt vonzó Reality Redesigned video sorozat a végéhez ért, kihirdették a PINKBIKE verseny döntőseit,  erről láthatnak egy élő összefoglaló videót  és megismerkedhetnek a győztesek ötleteivel.

Marie Planchard amikor először találkozott Jeremy Bou-val, éppen egy partnerénél filmezett Kanadában, a Straitline Components-nél. A Straitline nagy teljesítményű kerékpár alkatrészeket gyártó cég. Tökéletes volt az összetalálkozás, formatervező mérnökök és gyártástervezés egy helyen. Ez maga lehetett a mennyország.

Jeremy álma mindig is az volt, hogy a gyártást izgalmassá tegye, így összeállt a PINKBIKE-kal és közösen megszervezték a Reality Redesigned versenyt. A zsűriben  különböző szakterületeken igen kiemelkedő bírák vettek részt, mint például Mike Montgomery, aki kerékpározó atléta, de műszaki szakterületek is  képviseltették magukat, mint például a gyors prototípus gyártás és a gyártástervezés.

A fődíjat Cody nyerte el a Thomson To I-Beam Adapter megnevezésű rúd adapterével. Tökéletes összhangban volt a forma, a funkció és alkalmazhatóság, szinte készen arra, hogy a gyártásba kerüljön.

Második helyezett Daniel lett, aki a “DF-350” kerékpár váz tervével nyerte el a díjat a tökéletes elrendezésért.

Harmadik helyet Stephanie kapta a “Flexible Floating Piston”-ért, ami egy rugalmas, lebegő dugattyús felfüggesztés. Ezzel igazán kényelmes kerékpárosnak lenni.

Gratulálunk az összes Reality Redesigned PINKBIKE versemyen részt vevő fiatalnak. Nagyszerű ötletekkel és tervekkel rukkoltak elő.

A Reality Redesigned PINKBIKE verseny hivatalos honlapja

[nggallery id=58]

 

Megosztás
[
    ]