Dr. Ing. Masahiko Mori Magyarországra látogatott

Dr. Ing. Masahiko Mori, a Mori Seiki gépgyártó vállalat elnöke Magyarorzágra látogatott június 7-én. Ittléte alatt a budapesti Gravitás 2000 Kft. és a mezőkövesdi Kovács Vegyesipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. gyárában járt. A CNCMedia csapata meghívást kapott a Gravitás 2000 Kft-nél tett üzemlátogatásra.

Mori úrat Fülöp Zoltán, a cég tulajdonosa, Hajagos Lajos ügyvezető igazgató és Markos Sándor K+F konzulens – aki egyben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gyártástudomány- és -technológia Tanszékének adjunktusa – fogadta. Ezt követően Markos úr rövid előadást tartott a cég technológiáiról, berendezéseiről, illetve legfőbb tevékenységeiről. A Gravitás 2000 Kft. egyedi és kis-sorozatban gyártott gépalkatrészek, szerszámok és készülékek, valamint célgépek tervezésére, gyártására és forgalmazására összpontosít. A magas szintű megmunkálási minőséget és precizitást mi sem tükrözi jobban, minthogy az erős követelményeket állító orvostechnika számára is gyártanak berendezéseket, eszközöket.

Az előadás végén Markos úr felvázolta néhány aktuális műszaki kihívásukat, majd ezeket az üzemlátogatás során az egyes megmunkáló egységeknél részletesebben is kifejtette. A látogatáson Mori úr mellett részt vett Silvio Lehmann, a DMG/Mori Seiki Europe AG vezérigazgatója, Dorin Schäffer, a DMG/Mori Seiki Hungary Kft. ügyvezetője, illetve Rieth Thomas, a Wamatec Hungary Kft. értékesítési vezetője is – a teljesség igénye nélkül felsorolva.

A látogatásról képeinkkel és videónkkal is beszámolunk:

 

[nggallery id=69]

További információ

A Gravitás 2000 Kft. honlapja

Megosztás
[
    ]