A Vero megtartotta eddigi legnagyobb viszonteladói konferenciáját

A Vero Software megrendezte történetének eddigi legnagyobb globális viszonteladói konferenciáját a Vero és a Planit szoftverfejlesztő vállalatok tavalyi összeolvadását követően, amellyel létrejött a világ egyik vezető CAM specialistája, és a világ harmadik legnagyobb CAD/CAM szállítója.

A konferenciára a portugál fővárosban, Lisszabonban került sor. A konferencián közel 200 résztvevő tekinthette meg a legújabb szoftverfejlesztéseket, hallgathatta meg a jövőbeli fejlesztési irányokat és kaphatott betekintést az új Vero Group jövőre vonatkozó üzleti terveibe.

A rendezvény létrecabinet visionjöttét Richard Smith vezérigazgató a következő szavakkal indokolta: „Célunk, hogy létrehozzuk a világ legsikeresebb viszonteladói csapatát. Mára számos különböző termékkel rendelkezünk, amelyek különböző iparágakat szolgálnak ki, azonban közös üzleti érdekeket képviselnek. Azzal, hogy összehozzuk viszonteladóinkat, egy olyan alapot teremtünk a hálózatépítésre, amelynek segítségével megoszthatók a szakmai sikerek, és egyszerűbbé válik az egyes márkák pozícionálásának megértése.”

Az Edgecam termékre vonatkozóan a konferencián áttekintést kaptak a résztvevők a legújabb verzióról (2012 R2), beleértve a Nagyolási stratégiát hullámmintával, a kibővített 5-tengelyes megmunkálást és a párhuzamos (Z) tengelyek támogatását, valamint betekintést kaptak a jövőbeli fejlesztési tervekbe, mint például egy új huzalos szikraforgácsoló modul hozzáadása, vagy az új munkafolyamat kezelő eszköz.

A VISI viszonteladói hálózata információkat kapott a VISI 20-ról, amely szeptemberben kerül forgalomba. A legújabb verzió új CAD eszközöket tartalmaz a projekt csoportmunka, valamint a kinematikai szimuláció megvalósítására, ezen felül pedig számos korszakalkotó CAM fejlesztés is bekerül a verzióba, mint például az új továbbfejlesztett nagyolás és maradéknagyolási algoritmusok.

Vero Software konferenciaAz Alphacam csapata üdvözölte a különböző országokból érkező disztribútorokat, mint például Ausztrália, Japán és Dél-Afrika, és stratégiai betekintést nyújtott a 2013-as fejlesztési irányokba, mint például a hullámmintával történő nagyolás bevezetése, illetve az Alphacam Art – amely egy művészi alkalmazás a 3D domborművel automatikus létrehozására, melyet gyakran alkalmaznak a fa- és gravírozó iparban.

A Cabinet Vision viszonteladói információkat kaptak a termék jövőbeli fejlesztési irányára vonatkozóan, valamint korai betekintést nyertek a legújabb verzió, a Cabinet Vision V8 újdonságaiba is.

A Radan termékcsaládba sikeresen bevezetésre került két új több tengelyes lézervágó termék is, RadM-ax, és RadTube néven. A PEPS technológiáján alapuló RadM-ax egy lemezalkatrészek 5-tengelyes, lézervágására alkalmas CAM rendszer, amely speciálisan az általános műszaki-, autó- és repülőgépipar számára lett kifejlesztve. A RadTube egy lézervágó rendszer csővágó és többtengelyes szerszámgépekhez, amely speciálisan a csővágó ipar igényeire került kifejlesztésre. Valamint ezeken felül a résztvevők általános képet kaphattak az új, a lemezmegmunkáló ipar számára kifejlesztet teljesen integrált költségszámító megoldásról, az év második felében jelenik meg a rendszerben.

A rendezvényen a szoftver portfólió és az újdonságok bemutatása mellett beszámoltak az előző üzleti év eredményeiről és díjazták a legeredményesebb viszonteladókat.

GRC KonferenciaA magyarországi viszonteladó graphIT Kft-t is a legjobb partnerek között tartják számon, nem csupán jelentős üzleti növekedése miatt, hanem az új területek folyamatos bevezetése miatt is. A graphIT már nem csupán az Edgecam gépgyártó CAM megoldást képviseli Magyarországon, de a Radan szoftverrel a lemeztechnológiai és az Alphacam-mel a faipari cégek számára is világszínvonalú CAM megoldásokat nyújt.

Zárásképpen, Simon Lee üzletfejlesztési igazgató a következőket mondta: „A rendezvény mérete is igazolja, hogy a vállalatcsoport az első számú CAM központú vállalat a piacon, amely most lehetőséget adott a viszonteladói hálózata számára, hogy átfogó képet kapjanak a csoport teljes termékportfóliójáról.”

 

További információ

Vero Software honlapja
Alphacam honlapja
Planit honlapja
Edgecam honlapja
Cabinet Vision honlapja
Radan honlapja
GraphIT Kft. honlapja