Gépbemutatókkal egybekötött nyílt nap a Galika Szerszámgépek Kft. jóvoltából

Galika márkák logo

Új bemutató termünk és 10 éves fennállásunk alkalmából tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait a gépbemutatókkal egybekötött nyílt napunkra!

A bemutató során 5 különböző technológiával és 5 különböző berendezéssel ismerkedhet meg. A rendezvényen természetesen az általunk forgalmazott egyéb technológiákról is információt adunk, amelyekről előzetesen a honlapunkon is tájékozódhat: http://www.galika.com

Helyszín: GALIKA Szerszámgépek Kft. 2045 Törökbálint, Tó Park u. 9
Időpont: 09:00 – 16:00
Térkép: http://www.galika.com/contacts.hu.php
Jelentkezés: Tel.: +36-23-445-730, E-mail: info@galika.hu

A rendezvény ingyenes, azonban kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze felénk.

 

Kiállított berendezéseink és technológiák:

Blohm Orbit 25 – síkköszörű

Blohm Orbit 25 - síkköszörűAz ORBIT sorozatú gépekkel a Blohm Jung GmbH egy teljesen új fejlesztésű gépcsaláddal bővíti termékportfólióját. Az ORBIT gépek különösen a kis és közepesen nagy méretű sík- és profilköszörű gépek területén jelentenek új mérföldköveket. A rendezvény során a legkisebb Orbit 25 gépet tekinthetik meg, melynek köszörülési tartománya 200x500mm. Az Orbit köszörűgép család 3 méretben érhető el.

Studer favoritCNC – átmérőköszörű

Studer favoritCNC - átmérőköszörűA Studer egyik legnépszerűbb köszörűgépét tekintheti meg nálunk, ha ellátogat hozzánk. A favoritCNC a svájci gyártó legkeresettebb átmérő-köszörűje. A legtöbb köszörülési feladatra kitűnően alkalmas, univerzális, felhasználóbarát. Bemutatógépünk köszörülés-felismerővel, mérésvezérlővel, és korong-kiegyensúlyozóval felszerelt, így a gyártás gyors, biztonságos, pontos. Győződjön meg róla a bemutató alkalmával.

MicroWaterjet – mikro vízsugaras vágó

MicroWaterjet - mikro vízsugaras vágóEz a technológia hasonló pontosságot biztosít, mint a huzalos szikraforgácsolás vagy a finom lézervágás. A különbség, hogy egyes típusú munkadarabok esetén a megmunkálás sokkal gazdaságosabb, valamint lehetőség nyílik számos, olyan anyagösszetételek megmunkálására is, amelyeket az előző technológiákkal nem lehet gyártani. Ilyenek pl.:műanyagok, üveg, fa stb.

OGP – Flash CNC300 – multiszenzoros mérőgép

OGP - Flash CNC300 - multiszenzoros mérőgépAz OGP (Optical Gaging Products) 1945 óta az egyik vezető gyártója az érintésmentes és multiszenzoros mérőgépeknek. A gyártmányok típusai: multiszenzoros mérőgépek, optikai vizsgálat, videó mérés, lézeres szkenner stb. Bemutató gépünk a SmartScope CNC300 a kiváló választás az automatikus térbeli méréshez. A berendezéshez számos opció is hozzárendelhető, mint pl. mérőtapintó, mikro-tapintó.

Millutensil – BV26 tusírozó prés

Millitensil - BV26 tusírozó présA blue line a Millutensil legrégebbi termékvonala: nagy precizitású tusírozó préseink a manapság egyre bonyolultabbá váló formák javítására, ellenőrzésére és karbantartására szolgálnak. A BV tusírozó prés ideális megoldás a kisméretű (hőre lágyuló, fröccsöntő, hőre keményedő, gumi és stancolók) formák összeszerelésére, javítására, ellenőrzésére . Néhány másodpercen belül, egyszerű nyomógombos vezérléssel biztonságosan nyitható és zárható a forma és könnyedén elvégezhető annak teljes és alapos ellenőrzése. Kiállított gépünk a BV 26-os típus.

 

 

További információ

Galika Szerszámgépek Kft. a CNCMedia Tudástárában
A Galika Szerszámgépek Kft. honlapja