A Mazak egyesíti a megmunkáló gépek és lézeres vágógépek értékesítését

Mazak - Your Partner In Innovation logo2012. április 1-től a Yamazaki Mazak egyesíti a megmunkáló és lézeres vágógép értékesítését. A vásárlók kiszolgálása továbbra is a helyi Mazak kereskedésekben történik egész Európában.

A két különálló technológiából adódóan hagyományosan szétválasztva működött a piacon a két területhez tartozó kereskedés és értékesítés. Remélhetőleg az új, összevont rendszer ösztönözni fogja a technológiai információcserét a korábban külön működő területek között és nagyobb összhangot eredményez majd a vásárlók és a Mazak között, a termék teljes életciklusa alatt.

 

Marcus Burton, a Yamazaki Mazak Europe ügyvezető igazgatója

Marcus Burton, a Yamazaki Mazak Europe ügyvezető igazgatója

”Egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy a vásárlók közül sokan keresnek egyszerre megmunkáló gépet és lézeres vágógépet a Mazak-nál. Természetesen nagyon fontos, hogy vásárlóink egységesen lássák a Yamazaki Mazak-ot, mind a vásárlás előtt, mind az üzemeltetés során.” – mondta Marcus Burton, a Yamazaki Mazak Europe ügyvezető igazgatója. „Az új rendszer – folytatta – nagyobb együttműködést fog eredményezni a két technológiai részleg között, így egymást erősítve egy széleskörű fémmegmunkálási megoldást tudunk biztosítani vásárlóinknak egész Európában.”

A Mazak európai egysége jelenleg a worchester-i székhelyű gyáregységből és központból, valamint tíz technológiai központból áll, beleértve a három újonnan, 2012 márciusában és áprilisában nyíló központot Düsseldorfban, Katowice-ben és Prágában.

 

További információ

Mazak a CNCMedia Tudástárában

A YAMAZAKI MAZAK CENTRAL EUROPE s.r.o. Magyarországi Fióktelepének honlapja