Új technológiai központot nyitott a MAZAK Düsseldorfban

Technológiai központ2

Mazak új technológiai központja Düsseldorfban

Az új létesítmény a MAZAK negyedik technológiai központja Németországban. Melyben megtalálható egy, a legkorszerűbben felszerelt oktatórészleg, valamint egy tekintélyes méretű bemutató terem, ahol nyolc új szerszámgépet mutatnak be, beleértve az legújabb INTEGREX i-szériát.

A MAZAK központban jól képzett szakemberek várják a leendő és jelenlegi felhasználókat értékesítési, szervizelési és technológiai tanácsadással Nyugat-Németországban.

A Yamazaki Mazak első képviseletét 1970-ben alapította Németországban, amit a frankfurti technológiai központ megnyitása követett 1978-ban. Később további három technológiai központ nyílt Göppingenben, Lipcsében és Münchenben.

A düsseldorfi technológiai központ az ügyfelek számára könnyen elérhető közelségben, az A52-es autópálya 21-es lehajtójához közel helyezkedik el, a düsseldorfi repülőtér közelében.

A düsseldorfi technológiai központ az egyike a 2011-2012-ben megvalósított négy stratégiai fekvésű fejlesztésnek. Megnyitójára egy három napos programsorozat keretében került sor márciusban.

A megnyitón szerepelt termék és gép bemutató, sor került technológiai workshopok-ra, valamint lehetőség nyílt a Mazak szakembereivel konzultálni a vásárlási lehetőségekről, szerviztámogatásról, oktatási programokról és információt szerezhettek a számos gépvásárlási, finanszírozási lehetőségről.

Az új központ frekventált elhelyezkedése jól bizonyítja a Mazak szándékát, hogy minél hatékonyabban ki tudják szolgálni a vásárlói igényeket és a szervizelésben minél könnyebben tudjanak segítséget nyújtani a már meglévő partnereknek.

A düsseldorfi technológiai központ nagy vonalakban:

Technológiai központ3– 5.000 m2-es alapterület

– 2.600 m2-es üzemterület

– 756,3 m2-es bemutatóterem

– 8 szerszámgép bemutatókra, próbaforgácsolásokra

– megoldási javaslatok galériája

– oktató- és tárgyalótermek

 

További információ

A Mazak honlapján